Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Moon 600i v2

Moon 600i v2

Denna stereoförstärkare ska ge den kraft så att dina högtalare har chans att gräva djupt i detaljerna och ge dig en fulländad upplevelse. Du kopplar in övriga enheter med XLR-kabel. En balanserad kabel för bättre ljud.
Pris 96 990 kr
  • Butiker(2)

    Från 96 990 kr
  • Utländska(0)

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Moon 600i v2 är 96 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Med denna förstärkare från Moon kommer dina högtalare att få kraft och liv. 600i v2 är byggd för att spela musik och ta fram det allra bästa ur dina favoritlåtar. Du kopplar samman denna stereoförstärkare med hjälp av RCA-anslutningarna på baksidan.

  • 125 watt i 8 ohm
  • Stereoförstärkare
  • Stereoanslutning via RCA
  • Kanalseparation 2.0

En bra förstärkare i en stereouppsättning ska inte underskattas och påverkar ljudet mer än många kanske tror. Detta är en stereoförstärkare som arbetar med klass A. 600i v2 ger dig möjlighet att ansluta två externa källor för musik så som en CD-spelare och en mediaspelare för musik. Du ansluter de med RCA-kablar. Denna enhet finns att få i både färgerna svart och silver. Klassiska och snygga och de vanligaste när det kommer till produkter inom hemmabio och stereoutrustning.

Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här modellen till en premiumprodukt. Du kan prisjämföra den här produkten här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 96990 kr.