Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
McIntosh MC205

McIntosh MC205

Hembioförstärkaren från McIntosh har -kanaler där varje högtalare som ansluts har en specifik uppgift som ska ge dig en fulländad filmupplevelse. Du kopplar ihop modellen med klassiska RCA-kablar.
Pris 106 500 kr
  • Butiker(1)

    Från 106 500 kr
  • Utländska(0)

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på McIntosh MC205 är 106 500 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

Denna hemmabioförstärkare levererar tillsammans med högtalarna en riktig häftig bioupplevelse. Låt dig svepas med till filmerna och seriernas förtrollande värld. Det är enkelt att ansluta en mediaspelare med RCA-kontakterna. RCA är den mest förekommande kontakten när det kommer till att koppla samman stereoutrustning.

  • Kommer i svart färg
  • RCA
  • Surroundförstärkare

En bra hemmabioförstärkare höjer känslan och närvaron vid konsolspelande och har möjlighet att skapa en upplevelse utöver det vanliga. . Du ansluter valet av källa via RCA-kontakterna, till exempel mediaspelare eller CD-spelare. Det finns en display som anger enklare information. Den är placerad snyggt och lättöverskådligt på framsidan av denna modell.

Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här modellen till en premiumprodukt. I vår prislistning kan du lätt få överblick över de olika priser som finns hos butikerna och just nu kostar MC205 106500 kr.