Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bang & Olufsen BeoPlay H4 2nd Generation

Bang & Olufsen BeoPlay H4 2nd Generation

Hörlurar från Bang & Olufsen med en robust over-ear-konstruktion. Utrustad med brusreducering som stänger ute alla oönskade ljud omkring dig.

Från 3 240 kr till 3 250 kr
·

Placering 628 i kategorin Hörlurar och Gaming Headsets

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bang & Olufsen BeoPlay H4 2nd Generation är 3 240 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Dessa hörlurar från Bang & Olufsen är precis det som behövs för att kunna lyssna på din favoritpodcast. Ansluts till enheten enkelt och smidigt via bluetooth och batteriet räcker i 19 timmar.

  • Väger 244 gram
  • En ljudnivå på 91 dB/mW
  • Trådlös bluetooth-teknologi
  • En 1.2 meter lång sladd med 3.5 mm-plugg
  • Ett motstånd på 20 ohm
  • Ett li-ion-batteri

Over-ear-hörlurar är, precis som det låter, hörlurar som ligger förslutande över hela örat. Det gör att de ofta är större än andra modeller men ger också en bättre ljudbild. Perfekt för dig som vill sitta länge med hörlurarna på, som under en resa eller långa pluggsessioner vid skrivbordet. Generös batteritid som räcker upp till 19 timmar, så du kommer inte behöva oroa dig i första taget.

Sladden är 1.2 meter lång, vilket borde räcka gott och väl för dina vardagsbehov. Är du ute efter rejäla hörlurar och vikten inte är en faktor för dig skulle dessa kunna vara ett alternativ med en vikt på 244 gram.

Det här är en populär produkt vars lägsta pris för tillfället är 3240 kr. Den har flera inbyggda funktioner, vilket gör den till en flexibel och funktionell produkt. Musik är en helt annan upplevelse med ett par hörlurar, så se till att skaffa dig ett par.