Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro

True Wireless-hörlurar från Apple, vilket är precis som det låter - helt sladdfritt. Kommer med aktiv brusreducering som dövar alla oönskade ljud omkring dig.

Från 2 118 kr till 4 928 kr
·

Placering 2 i kategorin Hörlurar & Gaming Headsets

Telegrossen

fr.2 118 kr

Amazon.se

fr.2 118 kr

Mobilshoppen

fr.2 145 kr

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

Tipser

fr.2 390 kr

ELSTUFF

fr.2 399 kr

Delbetalning.nu

fr.2 481 kr

Lars Bengtsson Ljud /Video

fr.2 490 kr

ZebraDeal

fr.2 495 kr

Telia

fr.2 496 kr

myWorld Marketplace

fr.2 523 kr

Ljudcenter

fr.2 590 kr

Net2World

fr.2 639 kr

PO Radio-TV

fr.2 690 kr

MJ Multimedia

fr.2 690 kr

Lindgrens Radio TV AB

fr.2 790 kr

Overclockers

fr.2 790 kr

Mobilmaster

fr.2 899 kr

Teknikmagasinet

fr.2 990 kr

Kungs TV

fr.2 990 kr

IT-Gubben

fr.2 990 kr

Qprod

fr.3 190 kr

Mstore

fr.3 195 kr

Halebop

fr.3 195 kr

Macoteket

fr.3 195 kr

Macdata

fr.3 195 kr

Apple Store

fr.3 195 kr

Macrent

fr.3 195 kr

Compliq

fr.3 229 kr

GoPOP

fr.3 252 kr

DataNova Sweden

fr.3 300 kr

Smartodesign

fr.3 379 kr

Villanytt

fr.3 390 kr

Phonehem

fr.3 936 kr

THK Produkter

fr.3 998 kr

Elektronikhuset Ljud & Data

fr.3 999 kr

L'EASY

fr.3 999 kr

Allthallen

fr.4 928 kr

Liknande produkter

Tester

Här samlar vi tester, guider och produktomdömen så att du kan skapa dig en bild av vad andra tycker om produkten.

4,5/5
Läs hela testet

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.6

Baserat på 5559 omdömen

 • 5

  77%

 • 4

  13%

 • 3

  5%

 • 2

  3%

 • 1

  3%

Riktigt bra, men inte enastående

Har använt dem några dagar nu. Ett lyft mot tidigare Airpods. Men i stort sett samma produkt. Bra passform, funkar också vid vanlig löpning. Testat med brusreducering på flyg. Det är ju inte lika bra som Bose QC, men givet storleken är det imponerande hur mycket brusljud som försvinner. Transparent-läget där man släpper in mer ljud från omgivingen funkar också bra. Sämst tycker jag är knapparna för att svara, starta/stoppa musik, byta spår och växla mellan brusreducering och transparent ljud. Tycker det är alldeles för pilligt att hitta och trycka på knapparna på hörlurar. Men bortsett från det riktigt bra hörlurar.

Äntligen Airpods med In-ear!

+ Mycket bättre ljud (särskild basen) men det beror nog mest på att dessa sitter betydligt bättre i mina öron än mina gamla Airpods. + Kan inte få de att ramlar ur och då pinnen är kortare så fastnar de också mindre i till exempel mössan eller när man tar av sig tröjan. + Till skillnad från andra in-ear hörlurar som skapar ett slags vakuumtryck i hörselgången så känns dessa luftiga och jämnar på något sätt ut trycket i hörselgången som många verkar ogilla med just in-ear. + Noise Cancelling funkar förvånansvärt bra för såpass små hörlurar och Transparency Mode är perfekt när man cyklar eller kör bil. Jag kör dock oftast utan nån av dessa modes igång (Off-läge) då lurarna i sig redan ger bra Noise Cancelling (pga in-ear designen) och så sparar man lite batteritid. + Fodralet är endast något större. Tips: För de som har lite svårt att få ur de ur fodralet så sätt bara fingret bakom och dra framåt så glider de ut hur enkelt som helst!

Superbra men varför endast en 4:a?

... Eftersom de kostar nästan lika mycket som Bose QC35 som enligt mig är den bästa brusreducerande hörlurar som existerar. Men med det sagt, så älskar jag bekvämligheten med AirPods Pro. Jag har dem med mig hela tiden och därmed förblir de mycket mer tillgänglig att användas och utnyttjas. Dessutom, med ANC, transparens och förbättrat ljud så är de nästan lika bra som Bose.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Varför visar widgeten airpods och det går inte ta bort. Heller synkar inte det mot datorns bevakningsr kastar bort widgeten, gör om o rätt

Hej! Vår widget visar Airpods som exempel men det kan du enkelt ändra :) Du konfigurerar det på samma sätt som andra widgetar i iOS14. Gör så här: 1. Tryck på och håll ned widgeten för att öppna snabbvalsmenyn. 2. Tryck på "Ändra widget". 3. Klicka i sökrutan och sök fram önskad produkt att prisvbevaka. 4. Tryck sedan utanför widgeten för att avsluta. Hoppas jag kunde hjälpa och att du ger vår widget en ny chans :)

Produktinformation

Lägsta pris på Apple AirPods Pro är 2 118 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 77 jämförda butiker.

Dessa hörlurar från Apple är precis det som behövs för att kunna lyssna på din favoritpodcast. De kopplas in med sladd för bästa möjliga ljudkvalité och med aktiv brusreducering får du lugn och ro på väg hem från jobbet.

 • En inbyggd mikrofon för dina telefonsamtal
 • Vattentålig
 • Kontroll för att styra musik eller svara samtal
 • 5 timmars batteritid per laddning
 • Smidig trådlös anslutning
 • Väger 5 gram

De kommer naturligtvis med mikrofon för att kunna ta emot samtal. Designen på de här hörlurarna är helt trådlös, då inte ens snäckorna är sammankopplade med sladd. Helt sladdfri frihet!.

Hörlurarna väger bara 5 gram, så de är väldigt smidiga. Inga problem att bära med sig dem. De här hörlurarna har inga inbyggda kontroller för volym och annat, utan designen är mycket mer enkel och avskalad.

Det här är en populär produkt som för tillfället har ett lägsta pris på 2118 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.61 av 5, vilket sammantaget med antalet inbyggda funktioner gör den till ett bra köp. Musik upplevs på ett helt annat sätt med ett par hörlurar, så skaffa dig ett par du också.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om Black Friday, produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.