Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
JBL TUNE 120TWS

JBL TUNE 120TWS

JBL levererar här sina helt sladdfria hörlurar TUNE 120TWS. Smidiga knappar för att kunna byta låt och svara på samtal utan att ta fram telefonen.

Från 690 kr till 10 990 kr
·

Placering 59 i kategorin Hörlurar & Gaming Headsets

BRL Electronics erbjuder hemleverans

Tipser

fr.690 kr

Kungs TV

fr.690 kr

Lars Bengtsson Ljud /Video

fr.749 kr

Teknikmagasinet erbjuder hemleverans

Simons Radio & Tv

fr.990 kr

Ullared Digital AB

fr.990 kr

Ljudcenter

fr.990 kr

Edgrens

fr.990 kr

Lindgrens Radio TV AB

fr.990 kr

Ljudshopen

fr.990 kr

Stigs TV & Video AB

fr.990 kr

Euronics/ Simons Radio Tv

fr.990 kr

WR TV & Telecom

fr.990 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,5(1229 omdömen)
 • 5

  41%

 • 4

  17%

 • 3

  12%

 • 2

  12%

 • 1

  19%

Mycket bra hörlurar.

Jag var ute efter trådlösa hörlurar och trodde att jag ger dessa ett försök. Hörlurarna är definitivt valuta för pengarna inledningsvis jag tittade på Jabbar men jag trodde att jag ger detta ett försök eftersom JBL har ett stort rykte för sina högtalare. Jag har använt dessa hörlurar i tre veckor nu på väg till jobbet och hem. De kommer med ett litet fall som har en inbyggd laddare. Har tagit dem överallt från tuben till gym. Ljudkvaliteten är kristallklar oavsett om du tittar på en film eller pratar med någon, även i de mest högljudda omgivningarna. Det är väldigt enkelt att installera och para ihop med nya enheter. Jag har testat dessa hörlurar på olika Apple- och Android-enheter. Batteriets livslängd är utmärkt. Det enda negativa är om de inte är monterade i öronen bekvämt faller de lätt. Jag har rekommenderat detta till min familj och vänner.

Bra ljud

Jag har nu använt JBL TUNE120 TWS hörlurar i tre veckor. Min huvudsakliga användning är att lyssna på musik på min iPod, och har funnit kvaliteten på OS ljud när du lyssnar på remastered Beatles album att vara jämförbar med alla high end over-the-ear hörlurar jag någonsin har provat. Base end ljud är rika utan att vara överbärande, och det finns klarhet achoo hela frekvensområdet. Trots vad som verkar vara en skrymmande design kommer de med ett antal par knoppar som passar din öronstorlek och är otroligt säkra och bekväma. Jag skulle rekommendera dem utan reservation.

Trevligt ljud till ett rimligt pris

Ett otroligt gott ljud för priset, fungera som de ska ansluta även till mobilen efter första gången så fort du tar dem ur deras lilla laddare box. Rätt enhet kan spela självständigt, men den vänstra enheten behöver rätt att vara påslagen för att kunna ansluta till min telefon, men det är inte ett problem för mig. Ibland fastnar de inte så i öronen men försöker experimentera med olika storlekar silikon tips som fastnar i. 😊

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på JBL TUNE 120TWS är 690 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 37 jämförda butiker.