Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
200+ bevakar
Bose Noise Cancelling Headphones 700
Bose Logotyp

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Hörlurar från Bose med en robust over-ear-konstruktion. Utrustad med brusreducering som blockerar alla oönskade ljud omkring dig.

Från 2 738 kr till 6 468 kr
·

Placering 30 i kategorin Hörlurar & Gaming Headsets

Välj färg

Amazon.se

fr.2 738 kr

CdKey

fr.2 749 kr

PO Radio-TV

fr.2 990 kr

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

Ljudcenter

fr.2 990 kr

Lars Bengtsson Ljud /Video

fr.3 490 kr

Lindgrens Radio TV AB

fr.3 690 kr

Ljudshopen

fr.3 990 kr

Crossbrands

fr.4 399 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.3

Baserat på 1702 omdömen

 • 5

  63%

 • 4

  20%

 • 3

  6%

 • 2

  5%

 • 1

  6%

Mycket bra

Bra ljudkvalitet sett till priset men de känns ganska billiga jämfört med andra hörlurar i samma prisklass och mikrofonen ger inte jättebra ljud

fantastiska hörlurar

jag använder produkten med både dator, tel och surfplatta och det fungerar helt oklanderligt

Bra produkt, fruktansvärd användarupplevelse

Jag gillar verkligen dessa hörlurar. De har en bra passform, en fin ljudkvalitet och är välbyggda. Den aktiva brusreducerande kompoten fungerar också mycket bra. Det finns dock några saker som gör dem svåra att rekommendera: Hörlursmikrofonen fungerar bra när den är ansluten till en telefon, men jag har inte lyckats få mikrofonen att fungera med en dator (jag har provat tre olika, och många andra har samma problem). Det faktum att du kan ansluta flera enheter samtidigt är i princip en smart funktion, men i verkligheten fungerar det dåligt och resulterar i en kontinuerlig serie klickljud där de inte kan räkna ut vilken enhet som ska spelas från, även när endast en enhet spelar ljud. Dessutom finns det ofta problem att ansluta via den medföljande appen, vilket är så ofta värdelöst. Allt som allt, en bra produkt som belastas med fruktansvärt dåligt hanterade funktioner.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bose Noise Cancelling Headphones 700 är 2 738 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 23 jämförda butiker.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 är precis det som behövs för att kunna lyssna på din favoritpodcast. Ansluts till enheten enkelt och smidigt via bluetooth och den aktiva brusreduceringen filtrerar bort störande ljud för en bättre musikupplevelse.

 • Väger 252 gram
 • Smidig trådlös anslutning
 • 20 timmars batteritid per laddning
 • Trådlös bluetooth-teknologi
 • Kontroll för att styra musik eller svara samtal
 • Over-Ear-design

Räckvidden är 10 meter, vilket inte borde vara ett problem om du har telefonen i fickan eller om du inte går alltför långt från skrivbordet. Integrerade kontroller för volymen gör att du kan höja eller sänka volymen genom ett enkelt knapptryck, istället för att behöva ta fram telefonen.

Noise Cancelling Headphones 700 låter dig lyssna ostört på bussen tack vare aktiv brusreducering som filtrerar bort oönskat ljud från medresenärer och motorer. Så fortsätt att lyssna på favoritlåten eller podcasten, helt ifred. Dessa hörlurar har en väldigt beprövad design som du säkert känner igen och du skulle säkerligen uppleva dem som bekväma att bära.

Det här är en populär produkt vars billigaste pris för närvarande är 2738 kr. Den har ett högt genomsnittligt betyg på 4.42 av 5, vilket sammantaget med dess utbud av funktioner gör den till ett attraktivt alternativ. Musik låter helt annorlunda med ett par hörlurar, så se till att skaffa dig ett par.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om Black Friday, produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.