Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Marshall Mid A.N.C

Marshall Mid A.N.C

On-Ear-hörlurar från Marshall som är smidiga och lätta att ta med sig. Utrustad med brusreducering som stänger ute alla oönskade ljud omkring dig.

Från 1 897 kr till 2 999 kr
·

Placering 182 i kategorin Hörlurar och Gaming Headsets

Pris exkl. frakt
emusic erbjuder hemleverans
International Discjockey Service erbjuder hemleverans

DLX Music

fr.2 190 kr

DJ Service

fr.2 190 kr

Promix Sweden

fr.2 389 kr

Telia

fr.2 699 kr

Thorn

fr.2 999 kr

L'EASY

fr.2 999 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,2(540 omdömen)
 • 5
  59%
 • 4
  22%
 • 3
  6%
 • 2
  8%
 • 1
  5%
Nivå 2
2 månader sedan
4,0

Marshall Mid Anc

Väldigt nöjd med dessa hörlurar. Tycker de sitter bra och ANC-funktionen är skön för att stänga ute oönskat ljud. Praktisk förvaringsväska som skyddar lurarna i väskan.
Nivå 3
6 månader sedan
5,0

Ljuvligt för både ögon och öron!

Dessa on-ear-lurar är inte bara grymt snygga. De har en fantastisk ljudåtergivning och är mycket användarvänliga. Ett kanonköp!
Profilbild
Nivå 2
ett år sedan (ändrad)*
2,0

Køb heller et andet :)

Et par on-ear headphones fra selveste Marshall der uheldigvis kun skuffede. De sidder ret så stramt, og man får hurtigt ømme ører, når man også bærer briller samtidigt. På samme tid er ANC-funktionen ikke 100 % optimal, fordi de kun dækker noget af ørene. Til den pris ville jeg hellere ofre et par hundrede kroner mere, for at købe et par headphones fra Bose, Sony eller andre mærker. Ikke sagt at materialets kvalitet ikke var i orden. Det var yderst pænt læder og især velouret i den tilhørende case var også lækkert. I mine øjne handler det dog i sidste ende mere om funktionen, kvalitet af lyd og komforten. :)

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Marshall Mid A.N.C är 1 897 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 25 jämförda butiker.

Mid ANC från Marshall är det du behöver för att tillgodose dina musik- och podcastbehov. De ansluts sladdfritt med bluetooth och den aktiva brusreduceringen filtrerar bort störande ljud för en bättre musikupplevelse.

 • En trådlös räckvidd på 10 meter
 • Kontroll för att styra musik eller svara samtal
 • Sluten kåpa
 • Inbyggda reglage för volym
 • Ansluts trådlöst
 • Ett frekvensomfång på 20 till 20,000 Hz

Hörlurar som dessa, som har stängd förslutning, isolerar dig från din omgivning och ger inget ljudläckage, så det är osannolikt att du kommer störa andra pendlare. Räckvidden är 10 meter, vilket inte borde vara ett problem om du har telefonen i fickan eller om du inte går alltför långt från skrivbordet.

Ansluts till enheten smidigt och trådlöst via bluetooth så du slipper strul med sladdar och kontakter som glappar. Du kan gå flera dagar utan att behöva ladda de här hörlurarna, eftersom batteriet räcker i fantatiska 30 timmar. Du kommer med stor sannolikhet glömma när de laddades sist.

Det här är en populär produkt som för tillfället har ett lägsta pris på 1897 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.27 av 5, vilket i kombination med antalet inbyggda funktioner gör den till ett bra köp. Musik upplevs på ett helt annat sätt med ett par hörlurar, så se till att skaffa dig ett par.