Vi använder kakor på PriceRunner

Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Deltaco Streetz HL-573/574/575

Deltaco Streetz HL-573/574/575

In-Ear-hörlurar från Deltaco som är både smidiga och har god ljudisoleringsförmåga. Gillar du att springa med musik eller podcast i öronen är dessa för dig.

Från 149 kr till 249 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Deltaco Streetz HL-573/574/575 är 149 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Dessa hörlurar från Deltaco är framtagna för gymmet. De ansluts sladdfritt med bluetooth och batteriet räcker i 4 timmar.

  • Ansluts trådlöst
  • Kontroll för att styra musik eller svara samtal
  • Väger 18 gram
  • Inbyggda volymkontroller
  • 4 timmars batteritid
  • Trådlös bluetooth-teknologi

Hörlurarna väger endast 18 gram, så de är väldigt smidiga. Inga problem att bära med sig dem. Den trådlösa räckvidden är 10 meter, vilket inte borde vara ett problem om du har telefonen i fickan eller om du inte går alltför långt från skrivbordet.

Bluetooth-teknologi låter dig parkoppla de här hörlurarna till din enhet trådlöst och aldrig mer behöva bekymra dig över sladdar. Batteriet räcker i 4 timmar, vilket borde räcka för en kortare pendling eller löprundor. Perfekt för vardagsbehovet.

Det här är en produkt som just nu har ett lägsta pris på 149 kr. Den har ett flertal inbyggda funktioner, vilket gör den till en mångsidig och funktionell produkt. Musik låter helt annorlunda med ett par hörlurar, så skaffa dig ett par du också.