Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Audio-Technica ATH-M50X

Audio-Technica ATH-M50X

Hörlurar från Audio-Technica med en robust over-ear-konstruktion. Kommer med aktiv brusreducering som dövar alla oönskade ljud omkring dig.

Från 1 299 kr till 2 299 kr
·

Placering 97 i kategorin Hörlurar & Gaming Headsets

Scandinavian Photo erbjuder hemleverans

International Discjockey Service erbjuder hemleverans

Thomann Sverige

fr.1 390 kr

Musikanten

fr.1 399 kr

International Discjockey Service erbjuder hemleverans

DJ Service

fr.1 490 kr

Ljudfront

fr.1 495 kr

DLX Music

fr.1 549 kr

Billebro SE

fr.1 595 kr

Dxtech

fr.1 802 kr

International Discjockey Service erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(2610 omdömen)
 • 5

  79%

 • 4

  13%

 • 3

  5%

 • 2

  2%

 • 1

  1%

Utmärkt

Är riktigt imponerad av dessa hörlurar. Mycket fint ljud och jag hör detaljer i musiken som jag missade med billigare lurar och då kostar dessa ändå bara dryga tusingen. Ingen noise cancelling eller BT men om det är ljudet som är det viktiga så är detta definitivt ett bättre val än t ex NC-modellerna från Bose och Sony. Jag har haft dessa i drygt 5 år år och har inte haft några problem med dem alls så det är helt klart en kvalitetsprodukt.

- Utmärkt

Jag har haft dessa hörlurar i över 2 år nu. Jag kan inte rekommendera det här paret tillräckligt. Under mina tidigare år har jag varit förtjust i hörlurar med kraftfull bas men efter att mina beats dog valde jag att köpa dessa. När jag hade dem på mina öron för första gången blev jag förvånad över den kvalitet som hörlurarna producerade. Jag kunde höra nya ljud i låtar som jag lyssnat på i åratal, och det var som en uppenbarelse. Hörlurarna har en platt profil, vilket innebär att ljudet prioriterar alla frekvenser lika och låten drunknar inte ut av till exempel basen. Det vill säga, om du är förtjust i en liten punch när du lyssnar på låtar, är det inte parat ihop för dig. Byggkvaliteten är solid och i mina 2+ år har paret inte svikit mig. Öronkuddarna börjar visa lite slitage, men det förvånar mig inte trots allt det gått igenom, i skolan, i transport och hemma. Komfort är fortfarande topp och om jag någonsin känner mig som nya kuddar finns det en hel marknad för det där du kan byta ut efter smak och smak (storlek, komfort). Den levereras med 3 olika längder och typer av ledningar, vilket är riktigt trevligt så att du kan välja tråd enligt din användning. Allt som allt är det en produkt som jag inte har ångrat att köpa på något sätt och skulle alltid rekommendera ytterligare om någon saknar några öre biffar.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Audio-Technica ATH-M50X är 1 299 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 19 jämförda butiker.