Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Emporia PFSPO-V170

Emporia PFSPO-V170

In-Ear-hörlurar från Emporia som är både smidiga och har god ljudisoleringsförmåga. De ansluts med sladd, ett säkert kort som aldrig tar slut på batteri.

Från 98 kr till 113 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Emporia PFSPO-V170 är 98 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

De här hörlurarna från Emporia gör att du kan lyssna i timme efter timme på både musik och podcasts. Hörlurarna ansluts med sladd, vilket ger en bättre ljudkvalité än trådlös anslutning och har en enkel och intuitiv design.

  • Ansluts enkelt med sladd
  • In-Ear-design

Med en In-Ear-konstruktion som dessa Emporia PFSPO-V170 får du en nätt och smidig hörlur med bra ljudisolering. Eftersom att hörluren sitter direkt i hörselgången slipper du oönskat ljud utifrån och kan njuta till fullo av din egen musik.

De här hörlurarna har inga inbyggda kontroller för volym och annat, utan designen är mycket mer enkel och avskalad. Den här modellen är inte vattentålig, så glöm inte att ta ur hörlurarna ur öronen innan du kliver in i duschen.

Det här är en produkt som just nu har ett lägsta pris på 98 kr. Den har flera inbyggda funktioner, vilket gör den till en flexibel och funktionell produkt. Musik upplevs på ett helt annat sätt med ett par hörlurar, så skaffa dig ett par du också.