Vi använder cookies för att erbjuda en bättre upplevelse, samla in statistik och visa relevanta annonser. Genom att använda vår tjänst godkänner du detta. Läs mer i vår cookiepolicy.

Omdömen

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Bli den första att ställa en fråga.

Produktinformation

Waterproof Headphones från Over Board är perfekta för dina musik- och podcastbehov. De har en 6.0 meter lång sladd och har en enkel och intuitiv design. Ta på dem och njut av allt vad en musikupplevelse kan ge.

  • In-Ear-design
  • En 6.0 meter lång sladd
  • En ljudnivå på 100 dB/mW
  • Ett frekvensomfång på 19 till 20,000 Hz
  • Ett motstånd på 32 ohm

Sladden är 6.0 meter lång, vilket borde räcka mer än väl för dina vardagsbehov. Den lägre impedansen (motståndet) innebär att de kommer fungera utmärkt med din telefon eller andra bärbara enheter.

In-ear-designen innebär att hörsnäckorna kommer sitta bra i örat och dess kompakta storlek gör att de är enkla att ha med sig. Att koppla in dem med en 3.5 mm-sladd är barnsligt enkelt, det är bara att koppla in dem och sedan är det klart! Anslutning med sladd ger dig också utmärkt ljudkvalitet.

Det här är en produkt vars lägsta pris för tillfället är 245 kr. Den har ett antal inbyggda funktioner, vilket gör den till en flexibel och funktionell produkt. Musik är en helt annan upplevelse med ett par hörlurar, så se till att skaffa dig ett par.

Produkt
ModellnamnWaterproof Headphones
Typ
TypHörlurar
Ljudegenskaper
Känslighet hörlur100.0 dB/mW
Frekvensomfång hörlur min19.0 Hz
Frekvensomfång hörlur max20000.0 Hz
Hörlurar impedans32.0 ohm
Anslutningar
Kabellängd6.0 m
Design
DesignIn-Ear
Ljud
Högtalarutförande2.0
Favorit
Bevaka pris

Inte medlem? Börja här