Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bose Soundbar 700
Bose Logotyp

Bose Soundbar 700

Från Bose får du här en soundbar till dig som vill ha ett hemmabiosystem. Soundbaren kan anslutas med en HDMI-kabel. Den stödjer filmformatet Dolby Digital.

Från 8 449 kr till 10 999 kr
·

Placering 17 i kategorin Soundbars och subwoofer

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(816 omdömen)
 • 5
  67%
 • 4
  21%
 • 3
  5%
 • 2
  3%
 • 1
  4%
Nivå 2
2 år sedan
4,0

Rigtig god

Det er et spændende soundbar, fed lyd.

Nivå 2
2 år sedan (ändrad)*
5,0

Fremragende

Har testet denne soundbar i knap 2 uger den er fremragende. Med opsætning via Bose Music app'en som guider igennem trin for trin. Super fed fjernbetjening. Der kan indstilles som universal så den også kan bruges til tv'et. Designet er super flot og enkelt med en hærdet glasplade på toppen af både Soundbar og Bass Module 700. Lyden er eminent både ved film og musik, og både ved film og tv er stemmerne klare og tydelige. Jeg synes personligt at lyden slår både samsung og sonos, selv uden Dolby atmos. Er det fremragende surroundlyd. Den har ikke så mange tilslutningsmuligheder som eksempelvis samsung, men alle de smarte features er fuldstændig ligegyldig når man høre hvilken enestående lyd der kommer ud. Jeg er kæmpe fan

E-postanvändare
6 månader sedan
5,0

Utmärkt

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bose Soundbar 700 är 8 449 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 16 jämförda butiker.

Denna soundbar ger ett mer naturtroget ljud än tevens inbyggda högtalare. Soundbar 700 är ett hemmabiosystem med surroundljud för en maffig upplevelse. Soundbar 700 är ett system som förhöjer teve-ljudet till nya nivåer och ger en större filmkänsla.

 • Soundbar
 • 2.0
 • Kontroll-app
 • Dolby Digital
 • HDMI anslutning för mediaspelare och förstärkare
 • Inbyggd Spotify Connect

Det är lätt att förstå varför soundbars har blivit en vanligare enhet för att förhöja teve-ljudet då de fungerar bra och är lätta att hantera. Denna soundbar brer ut ljudet från två kanaler, en förekommande typ av kanalseparation som är. Denna soundbar levereras utan baslåda så de tyngsta scenernas explosioner kommer inte att få soffan att vibrera. Den är framtidssäker och klarar av att hantera ljud från både DTS och Dolby Audio, de största företagen inom ljud för hemmabio.

Du ansluter lätt andra enheter med en HDMI-kabel. Det är den typ av kabel som är vanligast när det kommer till att ansluta exempelvis spelkonsoler eller mediaspelare. Med multi-room funktionen kan du ansluta andra enheter och spela samma låt i flera rum. Börja låten i ett rum, fortsätt i ett annat och avsluta i ett tredje.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Soundbar 700. Just nu kostar Soundbar 700 8449 kr här på PriceRunner. Den har ett högt snittbetyg på 4.48 av 5, och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.