Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Jamo SB36

Jamo SB36

Från Jamo får du här en soundbar för dig som vill ha bioupplevelse i ditt hem. Produkten har anslutning för USB. Filformat som stöds är bland annat Dolby Digital.

Från 2 990 kr till 3 490 kr
·

Placering 44 i kategorin Soundbars och subwoofer

Liknande produkter

Tester

Här samlar vi tester, guider och produktomdömen så att du kan skapa dig en bild av vad andra tycker om produkten.

3.5/5
Läs hela testet

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Jamo SB36 är 2 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

I SB36 från Jamo har du en soundbar som förhöjer och ger mer inlevelse i teve-ljudet. SB36 har surroundljud som ger dig en mäktig filmupplevelse och placerar dig mitt i filmens händelser. Detta är ett system för att få ett större teve-ljud och en härligare filmkänsla.

  • Soundbar
  • 2.0 kanalseparation
  • Dolby Digital

Detta är en soundbar som du enkelt ansluter till teven som förhöjer dess ljud markant. Denna soundbar har två kanaler för att förstärka tevens ljud. Det är en vanlig typ av kanalseparation för soundbars. Soundbaren kommer utan subwoofer så det mäktigaste mullret går troligtvis förlorat. Hemmabion hanterar både Dolby Audio och DTS, de största företagen av ljudformat inom film och hemmabio.

Du ansluter hemmabion och spelaren tillsammans med hjälp av en optisk kabel. En anslutning som används ganska flitigt vid sidan av HDMI. Enkelhet är ett nyckelord. Tack vara hemmabio-systemets bluetooth-stöd blir det mycket enkelt att spela upp musik.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos SB36. Det här är en topprankat hemmabiosystem sett till popularitet på PriceRunner just nu och SB36 kostar 2990 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör detta hemmabiosystem till ett bra köp. Har den funktionerna du vill ha så blir du säkert nöjd.