1. Ljud & Bild
 2. Soundbars & Hemmabiopaket
 3. Soundbars
Sony HT-XF9000

Det här är en soundbar som trådlöst ansluts till subwoofern. Soundbaren ansluts med en HDMI-kabel. Ljudformat som stöds är bland annat DTS 5.1.Läs mer

Jämför pris från 4 990 kr till 5 290 kr
·

Placering 154 i Soundbars

Kungs TV

Simons Radio & Tv

fr.5 290 kr

Edgrens

fr.5 290 kr
Annons

Euronics/ Simons Radio Tv

fr.5 290 kr

Euronics

fr.5 290 kr

Stigs TV & Video AB

fr.5 290 kr

WR TV & Telecom

fr.5 290 kr
Annons

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.0

Baserat på 292 omdömen

 • 5

  48%

 • 4

  30%

 • 3

  9%

 • 2

  5%

 • 1

  9%

Cvest
Nivå 4·2 år sedan

Enkel inställning och bra ljud

Det är en läcker upplevelse att sätta denna soundbar på TV: n. Det ger ett bra fylligt ljud och subwoofern ger bra djup. Om du sitter rätt, det ger också en bra upplevelse av surround. Ljudet kan dock vara lite platt när du spelar musik, i mitt fall via ett Chromecast-ljud. Allt som allt, en bra produkt för priset!

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Sony HT-XF9000 är 4 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 10 jämförda butiker.

I HT-XF9000 från Sony har du en soundbar som ger mer inlevelse i filmer och spel. Detta system bygger på att du ska mötas av ljudbilden och ger en härlig filmkänsla. Subwoofer ger extra djup till ljudet vid explosioner och tyngd när det behövs. Systemet hanterar flera olika ljudformat och blir på så sätt ett tryggare val för framtiden.

 • Soundbar
 • 2.1-hemmabio
 • Trådlös subwoofer
 • Höjdkanaler med Dolby Atmos
 • HDMI-ingång för mediaspelare och spelkonsoler
 • ARC

Du ansluter denna soundbar till teven och får då ett större ljud än de inbyggda högtalarna. Denna soundbar brer ut ljudet från två kanaler, en förekommande typ av kanalseparation som är. Mullret från de tyngsta actionscenerna får du via den trådlösa subwoofern som blir lätt att gömma och härlig att höra. Tack vare att systemet klarar ljudformatet Dolby Digital kan du få surroundljudet i filmtjänster som exempelvis Netflix och Viaplay.

Du ansluter lätt andra enheter med en HDMI-kabel. Det är den typ av kabel som är vanligast när det kommer till att ansluta exempelvis spelkonsoler eller mediaspelare. Systemet har även ARC, så ljudet från teven går tillbaka till systemet i samma kabel. Streama musik i massor via bluetooth. Smidigt då systemet har det inbyggt och inga externa adaptrar behövs. Ett enkelt sätt att få tillgång till alla världens musik.

Som du förstår så är HT-XF9000 en en hemmabio med många praktiska specifikationer. Det här är en av de mest populära hemmabiosystemen på PriceRunner för tillfället och HT-XF9000 kostar 4990 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.03 av 5, och dess komponenter gör att den till ett bra köp.

Jämför alla Sony Soundbars

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.