Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
JBL Bar Studio

JBL Bar Studio

Från JBL får du här en soundbar för dig som vill ha bioupplevelse hemma. Högtalarna har ARC, vilket innebär att ljudet överförs vid HDMI.

Från 1 399 kr till 2 267 kr
·

Placering 43 i kategorin Soundbars och subwoofer

Pris exkl. frakt

Ljudshopen

fr.1 399 kr

Ullared Digital AB

fr.1 490 kr

Fokus Ljud Bild

fr.1 490 kr

Ljudcenter

fr.1 490 kr

Lindgrens Radio TV AB

fr.1 790 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,3(364 omdömen)
 • 5
  59%
 • 4
  27%
 • 3
  8%
 • 2
  3%
 • 1
  4%
Nivå 4
9 månader sedan (ändrad)*
4,0

Jbl bar studio

I just bought this yesterday for the replacement of my samsung soundbar because of its poor sound quality. Now I am satisfied with the sound quality of this soundbar.

E-postanvändare
en månad sedan
5,0

Utmärkt

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på JBL Bar Studio är 1 399 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

I Bar Studio från JBL har du en ljudlimpa som ger mer inlevelse i filmer och spel. Bar Studio har surroundljud som ger dig en mäktig filmupplevelse och placerar dig mitt i filmens händelser. Detta är ett system för att få ett bredare teve-ljud och en härligare filmkänsla.

 • Soundbar
 • 2.0
 • ARC

Du ansluter denna soundbar till teven och får då ett större ljud än de inbyggda högtalarna. Denna soundbar brer ut ljudet från två kanaler, en förekommande typ av kanalseparation som är. Soundbaren kommer utan subwoofer så det mäktigaste mullret går troligtvis förlorat. Detta är en hemmabio som i all enkelhet ger en större känsla när det vankas tevespel och film.

Du kopplar samman spelaren med hemmabion med en optisk kabel. En anslutning som används ganska flitigt vid sidan av HDMI. Enkelhet är ett nyckelord. Tack vara hemmabio-systemets bluetooth-stöd blir det mycket enkelt att spela upp musik.

Sammantaget är Bar Studio ett hemmabiosystem med bra egenskaper. Om du prisjämför Bar Studio på PriceRunner så ser du att den för närvarande kostar 1399 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.34 av 5, och dess komponenter gör att den till ett bra köp.