Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Bose SoundTouch 300
Bose Logotyp

Bose SoundTouch 300

En soundbar från Bose för dig som vill ha bioupplevelse i ditt hem. Soundbaren är utrustad med ARC, för enkel ljudöverföring via HDMI. Flera olika ljudformat stöds av den.

Från 5 990 kr till 6 996 kr
·

Placering 1 i kategorin Soundbars och subwoofer

Liknande produkter

Tester

Här samlar vi tester, guider och produktomdömen så att du kan skapa dig en bild av vad andra tycker om produkten.

4.5/5
Läs hela testet

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,3(990 omdömen)
 • 5
  65%
 • 4
  17%
 • 3
  6%
 • 2
  4%
 • 1
  8%
Nivå 2
8 dagar sedan
5,0

Bose TuneIn mm.

Har nu haft Soundbar 300 i två år och fortfarande kommer folk och uppskattar det fina ljudet. Själv är jag supernöjd. Dessutom ingår den i Bose soundtouch systemet vilket är ett suveränt system. Bosesupporten är super de få gånger jag använt den.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bose SoundTouch 300 är 5 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Här får du en möbleringsvänlig soundbar som förbättrar tevens ljud avsevärt. SoundTouch 300 har surroundljud som ger dig en mäktig filmupplevelse och placerar dig mitt i filmens händelser. Systemet hanterar flera olika ljudformat och blir på så sätt ett tryggare val för framtiden.

 • Soundbar
 • 2.1 uppsättning
 • Kontroll-app
 • Dolby Digital
 • HDMI anslutning för teve-boxar och spelkonsoler
 • Audio Return Channel

Soundbars har blivit vanligare för att förstärka filmen och spelen och finns i väldigt många hem. Denna soundbar har klassiskt stereoljud. Två kanaler och inget krångel. Låt dig kliva in i filmernas värld och drömma dig bort. Soundbaren kommer utan subwoofer så det mäktigaste mullret går troligtvis förlorat. Den är framtidssäker och klarar av att hantera ljud från både DTS och Dolby Audio, de största företagen inom ljud för hemmabio.

Du ansluter lätt andra enheter med en HDMI-kabel. Det är den typ av kabel som är vanligast när det kommer till att ansluta exempelvis spelkonsoler eller mediaspelare. Hemmabion är utrustad med ARC, så ljudet från teven går tillbaka till systemet i samma kabel. Med multi-room funktionen kan du ansluta andra enheter och spela samma låt i flera rum. Börja låten i ett rum, fortsätt i ett annat och avsluta i ett tredje.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om SoundTouch 300. Om du prisjämför SoundTouch 300 på PriceRunner så ser du att den just nu kostar 5990 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.22 av 5, och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.