Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Philips HTL1190B

Philips HTL1190B

En soundbar från Philips för dig som vill uppgradera ljudutrustningen. Produkten har anslutning för USB. Filformat som stöds är bland annat Dolby Digital.

Från 977 kr till 1 190 kr
·

Placering 65 i kategorin Soundbars och subwoofer

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,9(73 omdömen)
 • 5

  51%

 • 4

  21%

 • 3

  10%

 • 2

  10%

 • 1

  10%

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Philips HTL1190B är 977 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

HTL1190B ger ett kraftfullare ljud än tevens inbyggda högtalare. Systemet har ett surroundljud som omringar dig och skapar en härlig ljudbubbla som sätter dig mitt i händelsernas centrum. Detta är ett system för att få ett större teve-ljud och en härligare filmkänsla.

 • Soundbar
 • 2.0
 • Hanterar ljudformatet Dolby Digital

Soundbars har blivit vanligare för att förstärka filmen och finns i väldigt många hem. Denna smidiga soundbar målar upp filmens ljud och ger dig en starkare upplevelse än vad tevens inbyggda högtalare kan ge. Soundbaren kommer utan subwoofer så det mäktigaste mullret går troligtvis förlorat. Den är framtidssäker och klarar av att hantera ljud från både DTS och Dolby Audio, de största företagen inom ljud för hemmabio.

Du kopplar samman spelare och hemmabio med en koaxialkabel. En pålitlig men lite äldre teknik. Streama musik i massor via bluetooth. Smidigt då systemet har det inbyggt och inga externa adaptrar behövs. Ett enkelt sätt att få tillgång till alla världens musik.

Som du märker så finns mycket bra att säga om HTL1190B. Det här är en topprankad hemmabio sett till popularitet på PriceRunner just nu och HTL1190B kostar 977 kr. Betygen på detta hemmabiosystem brukar vara från medel och uppåt. En stabil högtalare med andra ord.