1. Hem & Hushåll
 2. Hushållsapparater
 3. Blenders
 4. Blenders med kanna
OBH Nordica Legacy 7749

Denna blender från OBH Nordica mixar ihop din milkshake på nolltid. Servera den därefter direkt från kannan. Med en normal motoreffekt på 1200 watt kan du mixa dina smoothies ordentligt.

Jämför pris från 675 kr till 1 149 kr
·

Placering 87 i Blenders med kanna

ANNONS

Från Cdon

OBH Nordica Blender Legacy

675 kr
Cdon Logotyp
4,4
 • 3002
 • 3003
 • 3004
 • 3009
 • 3010
 • 3016
Erbjuder hemleverans
Annons

Torebrings

fr.849 kr
Annons

Villanytt

fr.1 149 kr
Illustration

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.3

Baserat på 15 omdömen

 • 5

  67%

 • 4

  20%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  13%

Högljudd, motorn gick sönder

Extremt högljudd, ungefär som en jetmotor inomhus. Även om den låter som en partikelaccelerator som man förväntar sig maler ner allt till molekyler så lämnar den ändå stora omixade bitar av nötter och frön. Ratten känns väldigt billig och plastig och fastnar på vissa ställen. Från första användning utsöndrade den nån sorts plastliknande kemikalisk lukt varje gång man använder den. Efter ungefär en månads användande gick mixern helt sönder, motorn började låta konstigt, det började blixtra innanför motorn, och rök började komma ut.

OMG! HÄR snackar vi POWER!

Det första som slår mig är... Den är STOR, Svart och STARK! Den riktigt skriker "You can´t break me!" Så därför MÅSTE jag ju självklart försöka göra PRECIS det... XD Jag ääääälskar utmaningar! Men vi börjar med början... Uppackningen... förutom storleken var det ganska mycket som det brukar se ut. Man kan trots allt inte sätta ihop en mixer på så himla många olika sätt. Ett STORT plus är att man kan köra alla delarna i diskmaskin. (Förutom motordelen då förstås, ) =) Sen kikar jag närmare på delarna och gillar att det är enkelt och smidigt att plocka isär och ihop för rengöring. Jag noterar även dom olika förprogrammerade programmen. Ett för att krossa is, En för smoothies, En för milkshakes. Samt även den "fria stegringen". Där du själv bestämmer hur "hårt" du vill köra. Samtliga med den inbyggda "pulsfunktionen" som minskar risken för att "köra fast" eller att man får den där irriterande resultatet att hälften är "överklart" och resten har fastnat i övre delen är helt "orörd"... Jag gick ut hårt, jag skulle göra "froyo", med frusna bär, lite mjölk och yoghurt. Då menar jag HELA frusna jordgubbar och STORA bitar frusen mango. Med andra ord, ett riktigt hårdtest... (Jag har gjort den många gånger, men efter att ha lyckats köra sönder mixern på min bakmaskin, så har jag varit tvungen att göra den i matberedaren istället.) Men här.... INGA Problem! 3 Minuter senare har jag en superluftig och slät "froyo" som slår det mesta! 2 Minuter senare har jag även kört "latmaskdisk", nämligen skölja ur kannan och ha i lite diskmedel som jag sen kör på full fart några min, sen "Voila!" Klart! Bara att skölja av och låta torka. Gjorde även egen Pesto, av mitt överflöd av sallad från min odling. Samma där! Inga problem! Sen MÅSTE jag ju såklart göra en milkshake! En alldeles underbart len och härligt fluffig med vanilj och choklad samt toppad med mörk finkrossad choklad! Det gick nästan fööör lätt, Islatte Macchiato...mmmm....

Gör verkligen jobbet

Mitt första intryck var att den var alldeles lagom stor och snygg design. Passar bra in i vårat kök. Blundern var väldigt lätt att installera och att komma igång med. I stort sett bara sätta sladden i väggen och köra igång. Har än så långe mest använt smoothie programmet och älskar det. Så skönt att den kör själv så jag kan göra annat medans bleendern jobbar. När den kört klart är resultatet precis som jag vill ha det en slät smoothie utan några klumpar. Enda nackdel jag kan komma på är att den låter ju en del.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på OBH Nordica Legacy 7749 är 675 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 11 jämförda butiker.

Jämför alla OBH Nordica Blender med kanna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.