Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Moccamaster H931 AO-MS

Moccamaster H931 AO-MS

En bra maskin för att bjuda på kaffe efter middagsbjudningen. Maskiner av den här typen är ofta kompaktare än inbyggda. Dock saknar den inbyggd kaffekvarn.

Från 1 487 kr till 2 426 kr
·

Placering 59 i kategorin Kaffebryggare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(46 omdömen)
 • 5

  85%

 • 4

  7%

 • 3

  4%

 • 2

  0%

 • 1

  4%

Nivå 2
2 år sedan
5,0

Utmärkt

Efter att jag har gått igenom ett x-antal bryggare nu som gett upp efter någon månad så slog jag till och köpte denna. Kan helt ärligt säga att jag inte har ångrat mej en dag. En smidig och tystlåten maskin med ljuvligt gott kaffe. En superbra funktion är att den har automatisk avstängning efter 40 min om man råkat glömt bort att stänga av den, vilket har hänt mej titt som tätt. Sen gör den sej himla fint i köket med sin design och form. Så om kvalitet och gott kaffe är idealet, då är verkligen moccamaster de självklara valet :)

Nivå 3
4 månader sedan
5,0

Utmärkt

Att få starta dagen med en väldoftande kaffelukt som sprider sig i lägenheten är guld värt. Man blir på bättre humör och startar dagen på rätt sätt. En moccamaster i färg gör sig också som en fantastisk inredningsdetalj. Bra kaffe och en fin detalj i hemmet är en bra kombination. Kaffe och koffeinet är även guld värt när man är ensamstående småbarnsmamma.

Profilbild
Nivå 6
6 månader sedan (ändrad)*
5,0

Bästa filterkaffemaskin till köket

Den brygger väldigt godt kaffe och värmer upp vattnet i god tid så man kan njuta av kaffet supersnabbt på morgonen!

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Moccamaster H931 AO-MS är 1 487 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 13 jämförda butiker.

Doften av nybryggt kaffe på morgonen kan vara väldigt uppfriskande. Vare sig du föredrar droppbryggare, perkolator eller espressobryggare så finns det en rad olika modeller för dig att välja mellan. Bland just den här bryggarens egenskaper finns att den stänger av sig automatiskt efter bryggningen.

 • Kapacitet för tio koppar kaffe
 • Passar bra på köksbänken
 • Vattentank på 1,25 liter
 • Stänger av sig automatiskt
 • Praktisk kaffebryggare

En sådan här kaffebryggare tar lite bänkyta i anspråk, men är å andra sidan lätt att flytta på. Finsmakaren kanske vill köpa en bönkvarn också, då den här modellen inte har någon inbyggd kvarn och sålunda inte kan bistå med färskmalt kaffe.

En klar fördel med den här typen av kaffebryggare är att de är enkla att hantera, även för nybörjare. Efter att du har bryggt ditt kaffe slipper du tänka på om du stängde av bryggaren eller inte, då den har automatiskt avstängning.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med H931 AO-MS. För närvarande är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 1487 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett bra snittbetyg på 4.53 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.