Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Nespresso Creatista Plus

Nespresso Creatista Plus

För att göra en riktig espresso behövs en riktig espressomaskin. Den stängs av automatiskt efter bryggning. Den har ett mycket högt bryggtryck på 19 bar.

Från 3 990 kr till 6 090 kr
·

Placering 10 i kategorin Espressomaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.7

Baserat på 648 omdömen

 • 5

  84%

 • 4

  8%

 • 3

  2%

 • 2

  2%

 • 1

  4%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Nespresso Creatista Plus är 3 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

Den där första koppen kaffe på morgonen är det många som inte tummar på. Vare sig du föredrar droppbryggare, perkolator eller espressobryggare så finns det en rad olika modeller för dig att välja mellan. I Nespresso Creatista Plus har du en espressomaskin som stänger av sig automatiskt efter bryggningen.

 • Passar bra på köksbänken
 • Vattentank på 1,5 liter
 • Högt bryggtryck på 19 bar
 • Praktisk espressomaskin
 • Automatisk avstängning

Det här är en väldigt klassisk modell av kaffebryggare som du kan ställa var du vill i köket. Om du inte redan har en kvarn för kaffebönor så kanske du vill skaffa en om du gillar färskmalt, eftersom den här modellen inte har en inbyggd kvarn.

En liten kopp espresso är inte bara ett trevligt inslag i din morgonrutin, utan en espresso efter middagsbjudningen tilltalar nog en och annan också. En annan praktiskt funktion är att den stänger av sig själv automatiskt efter bryggningen.

Som du förstår så är Nespresso Creatista Plus en produkt med många praktiska egenskaper. Det här är en topprankad kaffebryggare sett till popularitet på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 3990 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.63 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om Black Friday, produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.