Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Moccamaster KBGC982 AO-MB

Moccamaster KBGC982 AO-MB

10 koppars kapacitet är lagom för ett mindre sällskap. Den här modellen passar säkert alldeles utmärkt in på din köksbänk. Det finns dock ingen kaffekvarn inbyggd i den här bryggaren.

Från 2 189 kr till 3 099 kr
·

Placering 4 i kategorin Kaffebryggare

Pris exkl. frakt

Baristashopen

fr.2 490 kr

Kaffegrossisten

fr.2 590 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,8(170 omdömen)
 • 5

  82%

 • 4

  15%

 • 3

  2%

 • 2

  0%

 • 1

  1%

Nivå 4
ett år sedan
5,0

Så gott kaffe!

Dricker alldeles för mycket kaffe sen jag köpte en sån här . Var ingen stor kaffedrickande innan och tänkte att det mest var snack om att Moccamaster gjorde sån skillnad Men det var det inte! Så gott kaffe!

Nivå 5
ett år sedan
5,0

Gott kaffe blixtsnabbt!

Att ha gått från en simpel kaffebryggare från den närmaste matbutiken till denna är en ren fröjd! Kaffet bryggs riktigt snabbt, håller värmen länge och smakar riktigt bra. Stor skillnad från min tidigare där kaffet blev riktigt blaskigt.

Nivå 6
2 år sedan (ändrad)*
5,0

Utmärkt

Brygger full kanna på 6 minuter, till perfektion! Det här kaffet blir verkligen nam nam.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Moccamaster KBGC982 AO-MB är 2 189 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 22 jämförda butiker.

Doften av nybryggt kaffe på morgonen kan vara väldigt uppfriskande. Idag finns det ett stort antal olika sätt att brygga kaffe, till exempel pour over, cold brew och espresso. Här har du en kaffebryggare med en vattentank som rymmer 1,25 liter vatten.

 • Automatisk avstängning
 • Praktisk kaffebryggare
 • Lättrengjord bänkmodell
 • Vattentank på 1,25 liter
 • Kapacitet för tio koppar kaffe

Kaffebryggare av den här klassiska typen har en okomplicerad bryggprocess. Efter att du har bryggt ditt kaffe slipper du tänka på om du stängde av bryggaren eller inte, då den har automatiskt avstängning.

Tio koppars bryggkapacitet räcker kanske inte om du har hela tjocka släkten på besök, men till ett mindre sällskap är det mer än tillräckligt. Om du inte redan har en kvarn för kaffebönor så kanske du vill skaffa en om du gillar färskmalt, eftersom den här modellen inte har en inbyggd kvarn.

Som du förstår så är KBGC982 AO-MB en produkt med många praktiska egenskaper. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 2189 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Den har ett högt snittbetyg på 4.74 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp.