1. Ljud & Bild
  2. Mediaspelare
TVIP S-Box v.415

TVIP S-Box v.415

För dig som vill titta på film kan du göra det med den här mediaspelaren. Med 1920x1080-upplösning får du en skarp och bra bild. Den levereras med inbyggt stöd för Youtube.Visa mer

Pris 1 390 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på TVIP S-Box v.415 är 1 390 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

S-Box v.415 är en spelare gjord för att spela upp bilder, musik eller filmer på din tv. Tänk på att kolla vilka ingångar spelaren så dessa matchar dina andra enheter. Den körs på operativsystemet Android och och den stödjer tjänsten Youtube.

  • Operativsystem Android
  • Ingen intern hårddisk
  • USB
  • Ansluts med Wi-Fi
  • Mångsidig mediaspelare för film eller tv

För att maximera upplevelsen och nyttan med en mediaspelare är anslutning till internet en viktig del. Tack vare Wi-Fi-anslutningen får du trådlös tillgång till allt material som du kan komma åt via nätet. Modellen stödjer upplösningen full-HD.

Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 1390 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig.

Jämför alla TVIP Mediaspelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.