Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Oral-B Vitality 100 CrossAction

Oral-B Vitality 100 CrossAction

Effektivisera och underlätta borstningen med en eltandborste. När strömmen är slut är det bara att koppla i laddaren. Den gör 7600 oscillerande rörelser per minut.

Från 179 kr till 673 kr
·

Placering 6 i kategorin Eltandborstar

Vitaminvaruhuset

fr.199 kr

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset går ned.

Tandshopen

fr.229 kr

Qprod

fr.249 kr

myWorld Marketplace

fr.254 kr

Elektronikhuset Ljud & Data

fr.259 kr

Kronans Apotek

fr.349 kr

Leksaksbutiken

fr.420 kr

MisterBlings

fr.494 kr

My mall

fr.537 kr

Handelszon

fr.549 kr

Dxtech

fr.658 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(2643 omdömen)
 • 5

  70%

 • 4

  22%

 • 3

  5%

 • 2

  1%

 • 1

  3%

Bra produkt

Den kommer åt alla ställen och blir väldigt rent och väldigt lätt att använda. Haft den nu i snart 2 veckor och är nog den bästa tandborsten jag haft.

Bra

Fungerar precis som man kan förvänta sig, har dock upplevt att batteriet verkar dö lite till och från men med det priset kan man leva med det.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Oral-B Vitality 100 CrossAction är 179 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 37 jämförda butiker.

Det kan inte understrykas nog hur viktigt det är att ta hand om sina tänder, och Vitality 100 CrossAction kan hjälpa till med det. Inte bara är en eltandborste enklare att använda än en manuell, utan den borstar också bättre. Batteriet är uppladdningsbart, så tänk på att ladda då och då.

 • 20 minuter batteritid
 • Oscillerar 7600 gånger per minut
 • Roterande och oscillerande rörelser
 • Drivs med uppladdningsbart batteri

Det finns olika typer av rörelser för tandborsthuvuden, huvudet på den här modellen rör sig i både oscillerande och roterande rörelser. Generellt sett ger en tandborste som använder mer än en typ av rörelse renare tänder jämfört med sådana som bara rör sig på ett sätt.

Den här tandborsten drivs av ett inbyggt, uppladdningsbart batteri, vilket är det allra vanligaste på marknaden idag. Detta är ett mer miljövänligt upplägg, då du slipper kasta massa engångsbatterier.

Som du förstår så är Vitality 100 CrossAction en produkt med många praktiska egenskaper. Du kan prisjämföra den här tandborsten här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 179 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tandborsten till ett bra köp.