Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Cookiepolicy·
Rea -18%
Apple Pencil (1st Generation)

Apple Pencil (1st Generation)

Styluspennor

Från 849 kr till 2 159 kr
·

Placering 1 i kategorin Styluspennor

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.7

Baserat på 1003 omdömen

 • 5

  82%

 • 4

  13%

 • 3

  3%

 • 2

  1%

 • 1

  2%

Nästan 5!

Jag är så glad att jag investerade i denna underbara pryl! Den glider fram på paddan och jag har aldrig ritat så lätt som nu. Har testat en mindre, lånad Cintiq innan, men tyckte aldrig om den så det blev inte mycket ritande. Så istället för en dyr ritskärm så kan jag absolut rekommendera att skaffa iPad med penna. Jobbar du med tyngre filer så är ju dock Pro att föredra, men för nybörjare, gå for it. För de som vill ha bättre grepp kan jag rekommendera att köpa ett flexibelt penngrepp i en vanlig bokhandel och trä på. Ända minuset är hur man laddar den, många blir av med både locket och adaptern.. Det finns ju grejer att skaffa för att locket ska sitta fast vid pennan, men det borde funnits ett bättre sätt från början. Sen så kan man j bara stoppa i den och ladda från iPad:en, men jag bli nervös att jag ska råka böja något när jag flyttar runt den, blir ju väldigt långt helt plötsligt.

Min mesta penna

Enkelhet och estetik tillsammans med form och funktion. Lätt den penna jag använder mest nu för tiden.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Fungerar pennan på en iPad mini 4?

Apple Pencil är tyvärr endast kompatibel med den senaste iPad Mini (5:e generationen) och inte med iPad Mini 4. Fullständing lista med kompatibla modeller för Apple Pencil (första generationen): - iPad Air (3:e generationen) - iPad (7:e generationen) - iPad mini (5:e generationen) - iPad Pro 10,5 tum - iPad Pro 12,9 tum (2:a generationen) - iPad Pro 12,9 tum (1:a generationen) - iPad Pro 9,7 tum - iPad (6:e generationen) Och för Apple Pencil (andra generationen): - iPad Pro 12,9 tum (fjärde generationen) - iPad Pro 11 tum (andra generationen) - iPad Pro 11 tum (första generationen) - iPad Pro 12,9 tum (3:e generationen)

Produktinformation

Lägsta pris på Apple Pencil (1st Generation) är 849 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 23 jämförda butiker.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om Black Friday, produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.