Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Nvidia Shield TV Pro 16GB

Nvidia Shield TV Pro 16GB

En spelkonsol som låter dig spela med vänner i ditt hem. Spelkonsolen kan spela upp 4K-Blu-Ray och det finns två USB 3.0/3.1-portar.

Från 2 490 kr till 3 999 kr
·

Placering 11 i kategorin Spelkonsoler

Tipser

fr.2 490 kr

Elektronikhuset Ljud & Data

fr.3 639 kr

Compliq

fr.3 753 kr

Net2World

fr.3 999 kr

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset går ned.

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(11 omdömen)
 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Otroligt

Detta är min absoluta favorit i Android TV. Det är snabbt läcker och super lätt att komma in i centrum av. Har provat en hel del olika lådor och den här kan precis vad den ska.

Exceptionell

Det här är en av de där prylarna du inte blir besviken på. Jag använder den streaming - både spel och filmer/serier. Emulering kan det också. Mycket mångsidig

Wow!

Det är det bästa du kan få i streaming! Det kan göra allt! Filmer, shower, musik, spel... Och det fungerar bara. Peck inte. Misslyckas inte. Det går bara...

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Nvidia Shield TV Pro 16GB är 2 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 10 jämförda butiker.