Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Sony PlayStation 4 500GB

Sony PlayStation 4 500GB

Detta Playstation har stöd för internetbaserad multiplayer. Spelkonsolen kan spela upp Blu-ray-skivor och det finns två USB 3.0/3.1-portar.

Från 3 388 kr till 4 229 kr
·

Placering 37 i kategorin Spelkonsoler

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(9804 omdömen)
 • 5

  73%

 • 4

  12%

 • 3

  4%

 • 2

  2%

 • 1

  8%

Spelkonsol i världsklass

Den bästa spelkonsolen jag har ägt. Den har hållit samma kvalité sedan jag köpte den runt utgivningsdatumet. Grafiken är helt galen och i spel som Spider-man, Last of Us och GTA V så visar PS4 vad den är kapabel till. Jag hade höga förväntningar på denna konsol och den levde upp till alla. Och har gjort det sedan 2013, utan att ha försämrats fast den har använts flitigt. Mycket bra konsol med oerhört bra kvalité rent tekniskt men också i hållbarhet, den håller länge.

Utmärkt

Jag har haft både PS2 och PS3 men känslan i spelen har aldrig varit så bra som på PS4. Det handlar inte bara om grafik. Även ljudupplevelsen och kontrollen över spelet är på en helt ny nivå. Dessutom fungerar den utmärkt som mediaspelare för Netflix, HBO och Amazon Prime. Utbudet av hyrfilmer via Playstation Store är dock löjligt litet. Betyget blir ändå full pott!

Riktigt bra

Perfekt kul för hela familjen men man saknar lite att PlayStation plus annars blir det tråkigt efter tid men djärv konsol och definitivt gå härifrån

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Sony PlayStation 4 500GB är 3 388 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.