Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Rea -10%
Tefal Rvs Termosmugg 36 cl

Tefal Rvs Termosmugg 36 cl

Termosmugg, Diskmaskinsvänlig, Utan Handtag, Rostfritt stål

Från 199 kr till 485 kr
·

Placering 13 i kategorin Koppar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,9(17 omdömen)
 • 5

  94%

 • 4

  6%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Produkten för alla resor

Första intrycket av denna produkten var att den känns stor och klumpig. Efter ca en veckas tester förstår jag dock varför. Den har varit med i bilen, på vandring, ute på tomten med mera och nedan kommer en kort sammanfattning. + Den passar i alla mugghållare jag kunnat testa. + Den går att slå omkull utan minsta läckage och utan att man är rädd att den ska gå sönder. + Under mina tester håller vattnet över 50 grader även efter 8 timmar (eller under 9 grader vid kyla) - Det är lätt att råka skruva på locket lite snett och då är den inte tät. Sammanfattningsvis kan jag bara säga att detta är nog den första produkten jag haft i min bil som inte läckt vätska på ojämna vägar. Denna kommer nu mer med över allt.

Snygg och funktionell

När jag öppnade kartongen blev jag inte överraskad på något sätt. Muggen har en snygg design, väldigt bra grepp men sticker inte ut på något sätt från andra jag haft tidigare. Dagen efter fyllde jag på med kaffe och åkte på en utflykt med bilen. Det var då jag först ville ta en klunk förstod jag inte varför det inte kommer något kaffe trots att jag tryckte in knappen. Det var svårt att vrida om ytterligare lock för att få det fungera men jag lyckades medan jag körde. Jag är nöjd. Resemyggen har än så länge nått mins förväntningar. Lätt att diska också!

Suverän

Helt klart den bästa resemuggen jag ägt. Då jag ofta är på språng både på jobbet och privat har den verkligen blivit testad till max. (Jobbar som konsult och arbetar på olika arbetsplatser från dag till dag). Muggen känns stadig i handen och är greppvänlig. Den känns rejäl och kaffet håller sig verkligen varmt. Med andra muggar har jag haft problem med att de inte håller värmen och att de gärna läcker. Men denna håller vad den lovar dvs inget sölande när man har den med sig. Det bästa med den är hur lätt den är att diska. Bara två delar som lätt tas isär och att sen kunna köra allt i diskmaskinen är toppen. Muggen känns fräsch och kaffet tar inte smak av materialet. Ett extra plus för den snygga stilrena designen.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Tefal Rvs Termosmugg 36 cl är 199 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.