Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Daniel Wellington Petite Cornwall (DW00100215)

Daniel Wellington Petite Cornwall (DW00100215)

En stilig klocka som har en svart urtavla. Urtavlan täcks av ett reptåligt härdat mineralglas. Den tål att blötas ner, inom vissa gränser.

Från 979 kr till 1 299 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Daniel Wellington Petite Cornwall (DW00100215) är 979 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

En klocka för damer från stilsäkra Daniel Wellington som är batteridriven, så ifall att klockan skulle stanna så är det bara att byta batterier. Vattenskyddad till 3 ATM, vilket innebär att klockan tål lite stänk och ett lättare regn, men inte mycket mer än så. Armbandet är gjort av nylon och kommer i en raffig svart färg. Den har analoga visare, för dig som gillar en klassisk look.

  • Boett-tjockleken är 6 mm
  • Batteridrivet urverk
  • Bandets material är av nylon
  • Mineralglas är mycket stryk- och reptåligt
  • Armband i en snygg svart färg

Det finns en hel uppsjö med olika klockor där ute och det finns garanterat något som passar varje smak och tycke. Just den här Classic Petite Cornwall (DW00100215) från Daniel Wellington är främst designad för att passa damer. Men med rätt outfit och inställning kan den naturligtvis bäras av vem som helst.

För dig som vill ha något enklare och förhållandevis underhållsfritt är den här batteridrivna Classic Petite Cornwall (DW00100215) ett bra val. Till skillnad från ett mekanist urverk som du måste dra upp då och då så kommer det här fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna urverk är att de håller tiden extremt väl, vilket innebär att du inte behöver ställa om klockan var och varannan dag.

Vattenskyddet på klockan får vi räkna som ganska begränsat. Den är märkt 3 ATM (30m) vilket innebär att den kommer klara av lite vattenstänk och lätt regn. Vattenskydd är en lurig och missvisande historia då meteranvisningen faktiskt inte har någon direkt koppling till hur många meters djup klockan klarar.

Som du förstår så är Classic Petite Cornwall (DW00100215) en klocka med flera bra attribut. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 979 kr. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör Classic Petite Cornwall (DW00100215) till ett bra köp.