Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Daniel Wellington Petite Durham (DW00100240)

Daniel Wellington Petite Durham (DW00100240)

Det här är en Daniel Wellington-klocka som har en urtavla i vit färg. Urverket i klockan drivs av batterier, som är lätta att byta ut. Den kan nedsänkas i vatten i korta perioder.

Pris 1 085 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Daniel Wellington Petite Durham (DW00100240) är 1 085 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

En klocka för damer från stilsäkra Daniel Wellington som är batteridriven, så ifall att klockan skulle stanna så är det bara att byta batterier. Vattenskyddad till 3 ATM, vilket innebär att klockan tål lite stänk och ett lättare regn, men inte mycket mer än så. Det bruna armbandet är gjort av läder och är 12mm brett. Boetten är 6 mm tjock, gjord av rostfritt stål och har en vit urtavla på 28 mm med analoga visare.

  • Fin vit urtavla
  • Mineralglas är mycket stryk- och reptåligt
  • Urtavlans diameter är 28 mm
  • Snyggt brunfärgat armband
  • Klockan drivs via ett batteri

Mineral är bland de vanligaste typerna av glas som används till klockor. Tack vare att glaset utsätts för väldigt hög värme och härdas i tillverkningsprocessen blir det starkt nog för att ta emot ett par smällar och även mer resistent mot repor.

Analoga visare har varit standard på klockor i över tvåhundra år och är precis lika relevant och fungerande än idag. Förutom att det ger en tidlös och stilfull look kan det vara väldigt praktiskt, om du skulle gå vilse kan man faktiskt navigera med hjälp av visarnas position i förhållande till solen. Det går också snabbare att få en uppfattning av tiden med analoga visare, jämfört med digitala visare där du blir presenterad en siffra som hjärnan sedan måste sätta i kontext.

Armband av läder är ett säkert kort som aldrig går ur tiden. Det passar till de flesta stilar och blir dessutom både snyggare och skönare med tiden då det anpassar sig efter din handled och användning.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Classic Petite Durham (DW00100240). Om du prisjämför den här klockan på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 1085 kr. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så är det lägre än genomsittet, vilket gör Classic Petite Durham (DW00100240) till ett bra köp.