Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Daniel Wellington Petite Bondi (DW00100249)

Daniel Wellington Petite Bondi (DW00100249)

Det här är en Daniel Wellington-klocka som har en vit urtavla. Urverket i klockan drivs av batterier, som är lätta att byta ut. Den kan nedsänkas i vatten i korta perioder.

Från 999 kr till 1 199 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Daniel Wellington Petite Bondi (DW00100249) är 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

En klocka för damer från stilsäkra Daniel Wellington som är batteridriven. Ifall att klockan skulle stanna så är det bara att byta batterier. Klockans visare är av det gamla hederliga analoga slaget. Det 12 mm breda armbandet är gjort av läder och kommer i en tjusig vit färg. Glöm inte att ta av dig klockan innan du hoppar ner i vattnet. Vattenskyddet är begränsat till 3 ATM, vilket betyder att den klarar lite vattenstänk och lätt regn, men inte mer än så.

  • Mineralglas är mycket stryk- och reptåligt
  • Batteridrivet urverk
  • Bandets material är av läder
  • Urtavlans diameter är 28 mm
  • Boett-tjockleken är 6 mm

För dig som vill ha något enklare och förhållandevis underhållsfritt är den här batteridrivna Classic Petite Bondi (DW00100249) ett bra val. Till skillnad från ett mekanist urverk som du måste dra upp då och då så kommer det här fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna urverk är att de håller tiden extremt väl, vilket innebär att du inte behöver ställa om klockan var och varannan dag.

Vattenskydd på klockor kan vara lurigt och missvisande. Klockors vattenskydd anges i meter och ATM, som står för atmosfärer. Dessa tal har inget att göra med hur djupt klockan klarar av att dyka med. Den här klockan har märkningen 3 ATM (30m), vilket betyder att den kommer klara av lite vattenstänk och lätt regn.

Boetten är gjord av rostfritt stål, vilket är ett material som består av järn, kol och minst 10,5% krom. Den blandningen gör att det blir väldigt resistent mot korrosion, rost och andra kemikalier. Om du letar efter en klocka som kommer hålla i bra många år är i alla fall rostfritt stål rätt väg att gå.

Sammantaget är Classic Petite Bondi (DW00100249) ett riktigt angenämt armbandsur med bra egenskaper. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 999 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Om vi jämför priset för den här klockan mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör Classic Petite Bondi (DW00100249) till ett bra köp.