Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Michael Kors Mini Darci (MK3365)

Michael Kors Mini Darci (MK3365)

Michael Kors presenterar här en klocka som har ett guldfärgat armband av rostfritt stål. Mineralglaset i klockan är reptåligt. Den är tillräckligt vattentålig för att du ska kunna bada med den.

Från 1 495 kr till 2 368 kr
·

Placering 635 i kategorin Armbandsur

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(2 omdömen)
 • 5
  50%
 • 4
  50%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Michael Kors Mini Darci (MK3365) är 1 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 7 jämförda butiker.

En klocka för damer från stilsäkra Michael Kors som är batteridriven. Ifall att klockan skulle stanna så är det bara att byta batterier. Proper boett och en fin urtavla med snyggt matchade visare. Armband med färger av flera slag, så den går att matcha till mycket. Tål vatten upp till 5 ATM, vilket betyder att du kommer undan med en dusch eller ett snabbt dopp, men inte mer än så.

 • Klarar av kortare tillfällen i vatten
 • Boett av rostfritt stål
 • Armband i flera fina färger
 • Stryktåligt mineralglas
 • Klocka för damer

Anvisningen för vattenskydd på klockor är ofta väldigt missvisande om man inte är påläst. Meteranvisningen betyder nämligen inte att du kan dyka ner till si och så många meter. Just den här klockan är vattenskyddad till 5 ATM (50m). Det innebär att den kommer klara av enstaka korta tillfällen i vatten som en dusch eller ett snabbt dopp.

Det finns en hel uppsjö med olika klockor där ute och det finns garanterat något som passar varje smak och tycke. Just den här Mini Darci (MK3365) från Michael Kors är främst designad för att passa damer. Men med rätt outfit och inställning kan den naturligtvis bäras av vem som helst.

Batteridrivna klockor är enkla i drift och kräver inte lika mycket underhåll som mekaniska klockor kan göra. Skulle klockan stanna så är det förmodligen bara att byta ut batteriet. Dessutom så håller de ofta tiden bättre än mekaniska klockor.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Mini Darci (MK3365). Det här är en av de allra mest populära klockorna på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 1495 kr. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här klockan till ett bra köp.