Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Michael Kors Parker (MK5784)

Michael Kors Parker (MK5784)

Michael Kors presenterar här en klocka som i första hand är en dam-modell. Det är en batteridriven klocka som är lätt att underhålla. Visarna är av den traditionella, analoga typen.

Från 2 235 kr till 2 541 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,9(279 omdömen)
 • 5
  91%
 • 4
  6%
 • 3
  1%
 • 2
  0%
 • 1
  1%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Michael Kors Parker (MK5784) är 2 235 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

En batteridriven damklocka från stilsäkra Michael Kors. Ifall klockan skulle stanna så är det bara att byta batterier. Klockan tål dessutom ett spontandopp i havet eller en dusch då den är vattentät. Det 12 mm breda armbandet gjort av rostfritt stål kommer i en trevlig guld färg. Klockans visare är av det gamla hederliga analoga slaget.

 • Tillverkad av Michael Kors
 • Boett-tjockleken är 12 mm
 • Urtavlans diameter är 40 mm
 • Armbandets bredd är 12 mm
 • Urverket drivs av ett batteri

Anvisningen för vattenskydd på klockor är ofta väldigt missvisande om man inte är påläst. Meteranvisningen betyder nämligen inte att du kan dyka ner till si och så många meter. Just den här klockan är vattenskyddad till 10 ATM (100m). Det innebär att den går att bada och simma med men inte dyka speciellt djupt.

En sak att tänka på innan man lägger sina hårt förvärvade slantar på en ny klocka är vilken storlek den egentligen bör vara. Man brukar säga att en klocka inte ska gå utanför handleden, därför kan det vara bra att mäta sin egen handled innan man bestämmer sig. Just den här modellen har en urtavla med diameter på 40 mm, vilket får räknas som en medelstor klocka.

Letar du efter något tidlöst och stilfullt är analoga visare det givna valet. Analoga visare som vi är vana att se dom har varit standard i över tvåhundra år så det vore ju dumt att ändra på ett vinnande koncept. Utöver att visa tiden går dom praktiskt nog att använda som kompass, om timvisaren riktas mot solen pekar punkten mitt mellan timvisare och tolvslaget mot söder.

Som du förstår så är Parker (MK5784) ett armbandsur med flera åtråvärda egenskaper. Om du prisjämför den här modellen på PriceRunner så ser du att den för närvarande har ett lägsta pris på 2235 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.86 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.