Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Michael Kors Pyper (MK3897)

Michael Kors Pyper (MK3897)

Michael Kors presenterar här en klocka som i första hand är ett damur. Det är bara att byta batterier när klockan stannar. Den har traditionella, analoga visare.

Från 1 475 kr till 2 195 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Michael Kors Pyper (MK3897) är 1 475 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

En klocka för damer från stilsäkra Michael Kors som drivs av ett batteri. Ifall batteriet skulle ta slut är det enkelt att byta. Tål vatten upp till 5 ATM, vilket betyder att du kommer undan med en dusch eller ett snabbt dopp, men inte mer än så. Armbandet är gjort av rostfritt stål och är roséguldfärgat. Prydlig boett med matchande urtavla och som pricken över i fulländas designen med de läckra visarna.

  • Tillverkad av Michael Kors
  • Urverket drivs av ett batteri
  • Materialet på klockans boett är av rostfritt stål
  • Armbandet är gjort av rostfritt stål
  • Trevlig roséguldfärgad urtavla

Vattenskyddet på klockan får vi räkna som ganska begränsat. Den är märkt 5 ATM (50m) vilket innebär att den kommer klara av enstaka korta tillfällen i vatten som en dusch eller ett snabbt dopp. Vattenskydd är en lurig och missvisande historia då meteranvisningen faktiskt inte har någon direkt koppling till hur många meters djup klockan klarar.

Det finns en hel uppsjö med olika klockor där ute och det finns garanterat något som passar varje smak och tycke. Just den här Pyper (MK3897) från Michael Kors är främst designad för att passa damer. Men med rätt outfit och inställning kan den naturligtvis bäras av vem som helst.

Batteridrivna klockor som den här är för dig som vill ha något som bara fungerar utan att behöva underhålla den allt för mycket. Till skillnad från en mekanisk klocka så behöver det här urverket aldrig dras upp för egen hand, det kommer fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna klockor är att de håller tiden väldigt väl vilket innebär att du inte behöver justera tiden var och varannan dag.

Som du förstår så är Pyper (MK3897) ett armbandsur med flera bra egenskaper. Du kan prisjämföra den här produkten här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 1475 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här klockan till ett bra köp.