Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Daniel Wellington Petite Bristol (DW00100221)

Daniel Wellington Petite Bristol (DW00100221)

Det här är en Daniel Wellington-klocka som är utrustad med en svart urtavla. Urtavlan täcks av ett reptåligt härdat mineralglas. Den har traditionella, analoga visare.

Pris 1 165 kr
Pris exkl. frakt
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Daniel Wellington Petite Bristol (DW00100221) är 1 165 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

En batteridriven damklocka från stilsäkra Daniel Wellington. Ifall batteriet skulle ta slut är det enkelt att byta. Stiliga visare som binder ihop urtavlan med boetten. Det 12 mm breda armbandet är gjort av läder och kommer i en raffig brun färg. Glöm inte att ta av dig klockan innan du hoppar i vattnet. Den tål vatten upp till 3 ATM, vilket innebär att den endast tål lite vattenstänk och lättare regn.

  • Armband i en snygg brun färg
  • Armbandet är gjort av läder
  • Boett av rostfritt stål
  • Boett-tjockleken är 6 mm
  • Klockan drivs via ett batteri

Med en boett av rostfritt stål kan du vara säker på att klockan håller för många år av aktivt bruk samtidigt som den behåller sin fina finish. Rostfritt stål är en blandning av järn, kol och minst 10,5% krom, vilket innebär att det är väldigt resistent mot korrosion, rost och andra kemikalier. Du behöver alltså inte oroa dig för att klockan ska rosta eller få andra ytliga skador från fukt och väta.

Batteridrivna klockor är enkla i drift och kräver inte lika mycket underhåll som mekaniska klockor kan göra. Skulle klockan stanna så är det förmodligen bara att byta ut batteriet. Dessutom så håller de ofta tiden bättre än mekaniska klockor.

Vattenskydd på klockor kan vara lurigt och missvisande. Klockors vattenskydd anges i meter och ATM, som står för atmosfärer. Dessa tal har inget att göra med hur djupt klockan klarar av att dyka med. Den här klockan har märkningen 3 ATM (30m), vilket betyder att den kommer klara av lite vattenstänk och lätt regn.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Classic Petite Bristol (DW00100221). Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 1165 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.