Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Daniel Wellington Petite Sheffield (DW00100230)

Daniel Wellington Petite Sheffield (DW00100230)

Det här är en Daniel Wellington-klocka som har en vit urtavla. Urverket i klockan drivs av batterier, som är lätta att byta ut. Du behöver inte oroa dig om den utsätts för lite fukt.

Från 767 kr till 1 199 kr
·

Placering 964 i kategorin Armbandsur

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

2,5(2 omdömen)
 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  50%
 • 2
  50%
 • 1
  0%
Nivå 5
4 månader sedan
2,0

Dålig

Profilbild
Nivå 8
4 månader sedan
3,0

Bra

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Daniel Wellington Petite Sheffield (DW00100230) är 767 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

En batteridriven damklocka från stilsäkra Daniel Wellington. Ifall batteriet skulle ta slut är det enkelt att byta. Elegant urtavla i vit färg med matchande visare. Det svarta armbandet är gjort av läder och är 12mm brett. Tål vatten upp till 3 ATM, vilket inte ska misstas för 30 meters djup som många gör. Klockan tål lättare regn och lite stänk men inte mycket mer än så.

 • Batteridrivet urverk
 • Armbandets bredd är 12 mm
 • Klocka för damer
 • Boett-tjockleken är 6 mm
 • Tål vattenstänk

Anvisningen för vattenskydd på klockor är ofta väldigt missvisande om man inte är påläst. Meteranvisningen betyder nämligen inte att du kan dyka ner till si och så många meter. Just den här klockan är vattenskyddad till 3 ATM (30m). Det innebär att den kommer klara av lite vattenstänk och lätt regn men inte mer än så.

Det finns en hel uppsjö med olika klockor där ute och det finns garanterat något som passar varje smak och tycke. Just den här Classic Petite Sheffield (DW00100230) från Daniel Wellington är främst designad för att passa damer. Men med rätt outfit och inställning kan den naturligtvis bäras av vem som helst.

Vill du slippa kalibrera och ställa om din klocka var och varannan dag bör du välja en batteridriven modell som den här Classic Petite Sheffield (DW00100230). Det batteridrivna urverket är relativt underhållsfritt och kommer fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna urverk är att de håller tiden extremt väl, till skillnad från mekaniska urverk som ofta hoppar fram eller tappar några sekunder om dagen.

Sammantaget är Classic Petite Sheffield (DW00100230) en riktigt tjusig klocka med bra egenskaper. Det här är ett topprankat armbansur sett till popularitet på PriceRunner för tillfället och har i dagsläget ett lägsta pris på 767 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.