Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Daniel Wellington Petite Ashfield (DW00100245)

Daniel Wellington Petite Ashfield (DW00100245)

Daniel Wellington presenterar här en klocka som är utrustad med ett svart armband. Klockan går på batterier, så den är enkel att underhålla. Den har traditionella, analoga visare.

Från 1 295 kr till 1 299 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Daniel Wellington Petite Ashfield (DW00100245) är 1 295 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

En damklocka från stilsäkra Daniel Wellington som är batteridriven, så ifall att klockan skulle stanna så är det bara att byta batterier. Glöm inte att ta av dig klockan innan du hoppar i vattnet. Den tål vatten upp till 3 ATM, vilket innebär att den endast tål lite vattenstänk och lättare regn. Det svarta armbandet är gjort av rostfritt stål och är 12mm brett. Klockans urtavla har en skön svart färg som matchas med ett par fina visare.

  • Tål vattenstänk
  • Armbandets bredd är 12 mm
  • Armbandet är gjort av rostfritt stål
  • Tillverkad av Daniel Wellington
  • Armband i en snygg svart färg

Att välja en batteridriven klocka framför en mekanisk kan ha sina fördelar. Om klockan skulle stanna så är det förmodligen bara batteriet som har tagit slut och då är det enkelt att byta ut. Dessutom håller de tiden bättre än mekaniska klockor.

Vattenskydd på klockor kan vara lurigt och missvisande. Klockors vattenskydd anges i meter och ATM, som står för atmosfärer. Dessa tal har inget att göra med hur djupt klockan klarar av att dyka med. Den här klockan har märkningen 3 ATM (30m), vilket betyder att den kommer klara av lite vattenstänk och lätt regn.

En tumregel när det kommer till storlek på klockor är att de helst inte ska gå utanför handleden, därför kan det vara bra att mäta sin egen handled innan man bestämmer sig. Just den här modellen har en urtavla med diamater på 28 mm, vilket får räknas som en lite mindre klocka och passar för dig som är ute efter något av det nättare slaget.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Classic Petite Ashfield (DW00100245). I kategorin armbandsur är det här i dagsläget en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 1295 kr. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör Classic Petite Ashfield (DW00100245) till ett bra köp.