Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Daniel Wellington Petite Sterling (DW00100220)

Daniel Wellington Petite Sterling (DW00100220)

Stilig klocka från Daniel Wellington som är utrustad med en vit urtavla. Klockan går på batterier, så den är enkel att underhålla. Den tål att blötas ner, inom vissa gränser.
Från 955 kr till 1 299 kr
Sponsrad av Safira1 299 kr
 • Fri frakt
 • I lager
 • Butiker(8)

  Från 955 kr
 • Utländska(4)

  Från 1 255 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Daniel Wellington Petite Sterling (DW00100220) är 955 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

En damklocka från stilsäkra Daniel Wellington som är batteridriven. Ifall att klockan skulle stanna så är det bara att byta batterier. Tål vatten upp till 3 ATM, vilket inte ska misstas för 30 meters djup som många gör. Klockan tål lättare regn och lite stänk men inte mycket mer än så. Klockans trevliga silverfärgade armband går att matcha till många olika stilar. Traditionella och tidlösa visare av det analoga slaget.

 • Armbandsur för damer
 • Tål vattenstänk
 • Boetten är silverfärgad
 • Materialet på klockans boett är av rostfritt stål
 • Tillverkad av Daniel Wellington

Denna Classic Petite Sterling (DW00100220) har en boett i rostfritt stål, så om du letar efter något som kommer hålla länge är du rätt ute. Rostfritt stål är ett material som består av en blandning innehållande järn, kol och minst 10,5% krom. Den blandingen gör att materialet blir väldigt resitent mot korrosion, rost och andra kemikalier. Med andra ord innebär det att boetten kommer klara av fukt och väta väldigt bra utan att ta ytlig skada.

Vattenskyddet på klockan får vi räkna som ganska begränsat. Den är märkt 3 ATM (30m) vilket innebär att den kommer klara av lite vattenstänk och lätt regn. Vattenskydd är en lurig och missvisande historia då meteranvisningen faktiskt inte har någon direkt koppling till hur många meters djup klockan klarar.

För dig som vill ha något enklare och förhållandevis underhållsfritt är den här batteridrivna Classic Petite Sterling (DW00100220) ett bra val. Till skillnad från ett mekanist urverk som du måste dra upp då och då så kommer det här fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna urverk är att de håller tiden extremt väl, vilket innebär att du inte behöver ställa om klockan var och varannan dag.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Classic Petite Sterling (DW00100220). Om du prisjämför den här klockan på PriceRunner ser du att den kostar för närvarande är 955 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta klockorna för tillfället. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör Classic Petite Sterling (DW00100220) till ett bra köp.