Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Daniel Wellington Petite Bondi (DW00100190)

Daniel Wellington Petite Bondi (DW00100190)

Stilig klocka från Daniel Wellington som i första hand är ett damur. Det är bara att byta batterier när klockan stannar. Visarna är av den traditionella, analoga typen.

Från 1 150 kr till 1 499 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Daniel Wellington Petite Bondi (DW00100190) är 1 150 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

En klocka för damer från stilsäkra Daniel Wellington som är batteridriven och lätt att underhålla. Skulle klockan sluta ticka så är det bara att byta batteri. Stilig urtavla och boett som knyts ihop med de läckra visarna. Det vita armbandet är gjort av läder och är 14mm brett. Glöm inte att ta av dig klockan innan du hoppar ner i vattnet. Vattenskyddet är begränsat till 3 ATM, vilket betyder att den klarar lite vattenstänk och lätt regn, men inte mer än så.

  • Tål vattenstänk
  • Armbandet har en snygg vit färg
  • Boettens material är av rostfritt stål
  • Mineralglas är mycket stryk- och reptåligt
  • Klocka för damer

Med en boett av rostfritt stål kan du vara säker på att klockan håller för många år av aktivt bruk samtidigt som den behåller sin fina finish. Rostfritt stål är en blandning av järn, kol och minst 10,5% krom, vilket innebär att det är väldigt resistent mot korrosion, rost och andra kemikalier. Du behöver alltså inte oroa dig för att klockan ska rosta eller få andra ytliga skador från fukt och väta.

Glaset som täcker urtavlan är gjort av mineral, vilket är bland det allra mest förekommande. Glaset har härdats, det betyder att det värmts upp till en mycket hög temperatur vilket gör att glaset kommer stå emot repor väldigt bra och risken för att det spricker minskar betydligt.

Letar du efter något tidlöst och stilfullt är analoga visare det givna valet. Analoga visare som vi är vana att se dom har varit standard i över tvåhundra år så det vore ju dumt att ändra på ett vinnande koncept. Utöver att visa tiden går dom praktiskt nog att använda som kompass, om timvisaren riktas mot solen pekar punkten mitt mellan timvisare och tolvslaget mot söder.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Classic Petite Bondi (DW00100190). I kategorin armbandsur är det här i dagsläget en av de allra mest populära och eftersökta produkterna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 1150 kr. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör Classic Petite Bondi (DW00100190) till ett bra köp.