Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Casio G-Shock (GST-W130L-1AER)

Casio G-Shock (GST-W130L-1AER)

Casio presenterar här en klocka som är utrustad med en svart urtavla. Glaset står bra emot repor då det är gjort av mineralglas. Du får både digitala och analoga visare.

Från 3 039 kr till 3 665 kr
 • Butiker(9)

  Från 3 039 kr
 • Utländska(2)

  Från 3 748 kr

Gotland Ur AB/klockia

Casio G-Shock Shock Resist GST-W130L-1AER

3 043 kr

Klockmagasinet

Casio G-Shock G-Steel GST-W130L-1AER

3 272 kr

Klockor.se

Casio G-Shock GST-W130L-1AER

3 659 kr

Klockgiganten.se

Casio G-Shock GST-W130L-1AER

3 665 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Casio G-Shock (GST-W130L-1AER) är 3 039 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 9 jämförda butiker.

En herrklocka från innovativa Casio som drivs av ett batteri. Ifall batteriet skulle ta slut är det enkelt att byta. Analoga eller digitala visare? Du behöver inte välja, den här klockan har både och. Det bruna armbandet är gjort av läder och är 23mm brett. Klockan är så pass vattentät att du nästan aldrig kommer behöva ta den av dig.

 • Armbandets bredd är 23 mm
 • Klockan drivs via ett batteri
 • Boett av rostfritt stål
 • Urtavlans diameter är 44 mm
 • Mineralglas är mycket stryk- och reptåligt

Innan du bestämmer dig för en klocka kan det vara bra att mäta av din handled. Just den här modellen har en urtavla med diameter på 44 mm, vilket får räknas som en medelstor klocka. En tumregel att ha i bakhuvudet är dock att klockan helst inte ska gå utanför din egen handled, men smaken är som baken.

För dig som vill ha något enklare och förhållandevis underhållsfritt är den här batteridrivna G-Shock (GST-W130L-1AER) ett bra val. Till skillnad från ett mekanist urverk som du måste dra upp då och då så kommer det här fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna urverk är att de håller tiden extremt väl, vilket innebär att du inte behöver ställa om klockan var och varannan dag.

Läderarmband är alltid ett säkert kort som passar för i stort sett alla situationer och tillfällen. Det är lätt att matcha och blir bara skönare och snyggare med tiden då det anpassas efter just ditt användande.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med G-Shock (GST-W130L-1AER). Om du prisjämför det här armbandsuret på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 3039 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här klockan till ett bra köp.