Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Rea -38%
Michael Kors MK3380

Michael Kors MK3380

Det här är en klocka från Michael Kors som i första hand är ett damur. Glaset står bra emot repor då det är gjort av mineralglas. Om du gillar klassisk design så har den analoga visare.

Från 999 kr till 2 376 kr
·

Placering 135 i kategorin Armbandsur

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(2 omdömen)
 • 5
  100%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Michael Kors MK3380 är 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

En batteridriven damklocka från stilsäkra Michael Kors. Ifall batteriet skulle ta slut är det enkelt att byta. Urtavlan har en fin rosa färg med snyggt matchande visare. Det 20 mm breda armbandet gjort av rostfritt stål kommer i en tjusig silver färg. Vattenskyddad upp till 5 ATM, vilket inte ska misstas för 50 meters djup. Klockan tål en dusch eller ett snabbt dopp på sin höjd, men inte mycket mer än så.

 • Boetten är silverfärgad
 • Armbandet är silverfärgat
 • Klarar av kortare tillfällen i vatten
 • Armbandets bredd är 20 mm
 • Moderiktig rosa urtavla

Vill du slippa kalibrera och ställa om din klocka var och varannan dag bör du välja en batteridriven modell som den här MK3380 . Det batteridrivna urverket är relativt underhållsfritt och kommer fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna urverk är att de håller tiden extremt väl, till skillnad från mekaniska urverk som ofta hoppar fram eller tappar några sekunder om dagen.

Anvisningen för vattenskydd på klockor är ofta väldigt missvisande om man inte är påläst. Meteranvisningen betyder nämligen inte att du kan dyka ner till si och så många meter. Just den här klockan är vattenskyddad till 5 ATM (50m). Det innebär att den kommer klara av enstaka korta tillfällen i vatten som en dusch eller ett snabbt dopp.

Innan du bestämmer dig för en klocka kan det vara bra att mäta av din handled. Just den här modellen har en urtavla med diameter på 40 mm, vilket får räknas som en medelstor klocka. En tumregel att ha i bakhuvudet är dock att klockan helst inte ska gå utanför din egen handled, men smaken är som baken.

Som du förstår så är MK3380 en klocka med mycket bra egenskaper. Det här är en av de allra mest populära och eftersökta armbandsuren på PriceRunner just nu och har för närvarande ett lägsta pris på 999 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här klockan till ett bra köp.