Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Daniel Wellington Classic Cornwall (DW00100151)

Daniel Wellington Classic Cornwall (DW00100151)

En stilig klocka från Daniel Wellington som riktar sig främst till kvinnor. Urverket i klockan drivs av batterier, som är lätta att byta ut. Den tål att blötas ner, inom vissa gränser.

Från 1 149 kr till 1 399 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(934 omdömen)
 • 5
  70%
 • 4
  16%
 • 3
  5%
 • 2
  3%
 • 1
  6%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Daniel Wellington Classic Cornwall (DW00100151) är 1 149 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

En damklocka från stilsäkra Daniel Wellington som är batteridriven. Ifall att klockan skulle stanna så är det bara att byta batterier. Vattenskyddad till 3 ATM, vilket innebär att klockan tål lite stänk och ett lättare regn, men inte mycket mer än så. Fint armband som är lättmatchat och passar många olika stilar. Visarna binder snyggt ihop boetten med urtavlan som pricken över i.

 • Mineralglas är mycket stryk- och reptåligt
 • Batteridrivet urverk
 • Tillverkad av Daniel Wellington
 • Urtavlans diameter är 36 mm
 • Tål vattenstänk

Vattenskyddet på klockan får vi räkna som ganska begränsat. Den är märkt 3 ATM (30m) vilket innebär att den kommer klara av lite vattenstänk och lätt regn. Vattenskydd är en lurig och missvisande historia då meteranvisningen faktiskt inte har någon direkt koppling till hur många meters djup klockan klarar.

För dig som vill ha något enklare och förhållandevis underhållsfritt är den här batteridrivna Classic Cornwall (DW00100151) ett bra val. Till skillnad från ett mekanist urverk som du måste dra upp då och då så kommer det här fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna urverk är att de håller tiden extremt väl, vilket innebär att du inte behöver ställa om klockan var och varannan dag.

Mineral är bland de vanligaste typerna av glas som används till klockor. Tack vare att glaset utsätts för väldigt hög värme och härdas i tillverkningsprocessen blir det starkt nog för att ta emot ett par smällar och även mer resistent mot repor.

Sammantaget är Classic Cornwall (DW00100151) ett riktigt fint armbandsur med bra egenskaper. Om du prisjämför det här armbandsuret på PriceRunner ser du att det lägsta priset i dagsläget är 1149 kr. Det är också en topprankad produkt sett till popularitet. Den har ett bra snittbetyg på 4.40 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.