Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Trendande
Daniel Wellington Classic Bristol (0611DW/DW00100056)

Daniel Wellington Classic Bristol (0611DW/DW00100056)

Daniel Wellington presenterar här en klocka som är utrustad med ett brunt läderarmband. Det är bara att byta batterier när klockan stannar. Den har traditionella, analoga visare.

Från 1 415 kr till 1 699 kr
·

Placering 784 i kategorin Armbandsur

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(105 omdömen)
 • 5
  73%
 • 4
  18%
 • 3
  3%
 • 2
  1%
 • 1
  5%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Daniel Wellington Classic Bristol (0611DW/DW00100056) är 1 415 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 5 jämförda butiker.

En batteridriven damklocka från stilsäkra Daniel Wellington. Ifall batteriet skulle ta slut är det enkelt att byta. Klockans boett är 6 mm tjock och urtavlan har en diameter på 36 mm. Det 18 mm breda armbandet är gjort av läder och kommer i en raffig brun färg. Vattenskyddad till 3 ATM, vilket innebär att klockan tål lite stänk och ett lättare regn, men inte mycket mer än så.

 • Bandets material är av läder
 • Boett av rostfritt stål
 • Trevlig vit urtavla
 • Mineralglas är mycket stryk- och reptåligt
 • Stiligt silverfärgad boett

Analoga visare är det givna valet för dig som är ute efter en stilfull och klassisk look. Analoga visare ger dig mer än bara ett snyggt utseende, till exempel kan de användas som kompass. Går du vilse är det bara att rikta timvisaren mot solen, då vet du att punkten mitt emellan timvisaren och tolvslaget pekar söderut. Utöver detta ger analoga visare en snabbare uppfattning av tiden då du redan vet vad visarnas plats betyder, medan en digital klocka tvingar din hjärna att först sätta siffrorna i kontext.

Att välja en batteridriven klocka framför en mekanisk kan ha sina fördelar. Om klockan skulle stanna så är det förmodligen bara batteriet som har tagit slut och då är det enkelt att byta ut. Dessutom håller de tiden bättre än mekaniska klockor.

Anvisningen för vattenskydd på klockor är ofta väldigt missvisande om man inte är påläst. Meteranvisningen betyder nämligen inte att du kan dyka ner till si och så många meter. Just den här klockan är vattenskyddad till 3 ATM (30m). Det innebär att den kommer klara av lite vattenstänk och lätt regn men inte mer än så.

Som du förstår så är Classic Bristol (0611DW/DW00100056) en klocka med mycket åtråvärda attribut. I kategorin armbandsur är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 1415 kr. Den har ett högt snittbetyg på 4.54 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.