Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Rolex Oyster Perpetual (M114300-0003)

Rolex Oyster Perpetual (M114300-0003)

Du har här en Rolex-klocka som har män som sin främsta målgrupp. Urverket i klockan är mekaniskt och drar upp sig självt automatiskt. Den har ett bra skydd mot väta.
Pris 65 995 kr
 • Butiker(1)

  Från 65 995 kr
 • Utländska(0)

MyWatch Logotyp
 • 3002
 • 3003
 • 3004

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Rolex Oyster Perpetual (M114300-0003) är 65 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

En herrklocka från anrika Rolex som vrider upp sig själv automatiskt med hjälp av handledens rörelser. Därmed behöver du inte tänka på några batterier. Klockan är tillräckligt vattentät för att du ska kunna ta en simtur utan att klockan tar skada. Armbandet är gjort av rostfritt stål och är silverfärgat. För dig som föredrar en mer traditionell klocka kan den här passa bra då den har gamla hederliga analoga visare.

 • Vattentålig nog att bada med
 • Boetten är silverfärgad
 • Trevlig blå urtavla
 • Boettens material är av rostfritt stål
 • Bandets material är av rostfritt stål

Oyster Perpetual (M114300-0003) är en mekanisk automatisk klocka. Mekaniska klockor drivs av en fjäder som vrids upp och får klockan att gå. Att den är automatisk betyder att fjädern i urverket dras upp på egen hand med hjälp av rörelserna som sker när du bär klockan på handleden.

Om du vill ha en klocka som passar till nästan varje tillfälle är armband av rostfritt stål ett givet val. Lätt att matcha till både vardagliga och mer uppklädda stilar. Rostfritt stål har den mycket tacksamma egenskapen att det inte korroderar eller tar ytlig skada när det varit i kontakt med fukt eller väta. Därför har det blivit ett av de allra mest populära materialen för klocktillverkare och entusiaster.

Anvisningen för vattenskydd på klockor är ofta väldigt missvisande om man inte är påläst. Meteranvisningen betyder nämligen inte att du kan dyka ner till si och så många meter. Just den här klockan är vattenskyddad till 10 ATM (100m). Det innebär att den går att bada och simma med men inte dyka speciellt djupt.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Oyster Perpetual (M114300-0003). I kategorin armbandsur är det här i dagsläget en av de allra mest populära och eftersökta modellerna på PriceRunner och för tillfället kostar Oyster Perpetual (M114300-0003) 65995 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner och material gör den här produkten till en premiumprodukt.