Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Marc By Marc Jacobs Henry Skeleton (MBM3205)

Marc By Marc Jacobs Henry Skeleton (MBM3205)

En stilig Marc By Marc Jacobs-klocka som har en urtavla i silver. Urverket i klockan drivs av batterier, som är lätta att byta ut. Den har ett bra skydd mot vatten.
Pris 1 475 kr
Sponsrad av Uret1 475 kr
 • Köpgaranti
 • Lägsta pris
 • I lager
 • Bra betyg
 • Butiker(1)

  Från 1 475 kr
 • Utländska(1)

  Från 2 004 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Marc By Marc Jacobs Henry Skeleton (MBM3205) är 1 475 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

En damklocka från Marc By Marc Jacobs som är batteridriven och lätt att underhålla. Skulle klockan sluta ticka så är det bara att byta batteri. Klockan är märkt vattentålig till 5 ATM, det ska inte misstas för 50 meters djup. Den tål ungefär en dusch eller ett snabbt dopp, men inte mer än så. Snyggt armband som är gjort av rostfritt stål. Den tjusiga boetten har en tjocklek på 10 mm och urtavlans diameter ligger på 40 mm.

 • Urtavlans diameter är 40 mm
 • Boett-tjockleken är 10 mm
 • Klocka för damer
 • Klarar av kortare tillfällen i vatten
 • Bandets material är av rostfritt stål

En sak att tänka på innan man lägger sina hårt förvärvade slantar på en ny klocka är vilken storlek den egentligen bör vara. Man brukar säga att en klocka inte ska gå utanför handleden, därför kan det vara bra att mäta sin egen handled innan man bestämmer sig. Just den här modellen har en urtavla med diameter på 40 mm, vilket får räknas som en medelstor klocka.

Om du vill ha en klocka som passar till nästan varje tillfälle är armband av rostfritt stål ett givet val. Lätt att matcha till både vardagliga och mer uppklädda stilar. Rostfritt stål har den mycket tacksamma egenskapen att det inte korroderar eller tar ytlig skada när det varit i kontakt med fukt eller väta. Därför har det blivit ett av de allra mest populära materialen för klocktillverkare och entusiaster.

Att välja en batteridriven klocka framför en mekanisk kan ha sina fördelar. Om klockan skulle stanna så är det förmodligen bara batteriet som har tagit slut och då är det enkelt att byta ut. Dessutom håller de tiden bättre än mekaniska klockor.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Henry Skeleton (MBM3205). Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 1475 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.