Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Marc By Marc Jacobs Baker (MBM1284)

Marc By Marc Jacobs Baker (MBM1284)

Det här är en Marc By Marc Jacobs-klocka som riktar sig främst till kvinnor. Urverket i klockan drivs av batterier, som är lätta att byta ut. Den är tillräckligt vattentålig för att du ska kunna bada med den.

Från 1 459 kr till 1 819 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Marc By Marc Jacobs Baker (MBM1284) är 1 459 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

En damklocka från Marc By Marc Jacobs som är batteridriven. Ifall att klockan skulle stanna så är det bara att byta batterier. Propra visare som binder ihop urtavlan med boetten. Elegant armband som är gjort av läder. Vattenskyddad till 5 ATM, vilket betyder att klockan kommer tåla ett snabbt dopp eller en dusch, men inte mer än så.

  • Moderiktig vit urtavla
  • Klarar av kortare tillfällen i vatten
  • Stilig klocka för damer
  • Tillverkad av Marc By Marc Jacobs
  • Bandets material är av läder

Läderarmband är alltid ett säkert kort som passar för i stort sett alla situationer och tillfällen. Det är lätt att matcha och blir bara skönare och snyggare med tiden då det anpassas efter just ditt användande.

En tumregel när det kommer till storlek på klockor är att de helst inte ska gå utanför handleden, därför kan det vara bra att mäta sin egen handled innan man bestämmer sig. Just den här modellen har en urtavla med diamater på 28 mm, vilket får räknas som en lite mindre klocka och passar för dig som är ute efter något av det nättare slaget.

Vattenskydd på klockor kan vara lurigt och missvisande. Klockors vattenskydd anges i meter och ATM, som står för atmosfärer. Dessa tal har inget att göra med hur djupt klockan klarar av att dyka med. Den här klockan har märkningen 5 ATM (50m). Det betyder att den kommer klara av enstaka korta tillfällen i vatten som en dusch eller ett snabbt dopp.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Baker (MBM1284). För tillfället är det lägsta priset på den här modellen på PriceRunner 1459 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta den deal som passar dig bäst. Om vi jämför priset för den här produkten mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör Baker (MBM1284) till ett bra köp.