Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Emporio Armani Classic (AR5857)

Emporio Armani Classic (AR5857)

Emporio Armani presenterar här en klocka som är utrustad med ett guldfärgat armband av rostfritt stål. Glaset står bra emot repor då det är gjort av mineralglas. Den har ett bra skydd mot vatten.
Från 1 609 kr till 5 297 kr
Sponsrad av Urcentralen1 949 kr
 • Köpgaranti
 • I lager

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,0(2 omdömen)
 • 5
  50%
 • 4
  0%
 • 3
  50%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Emporio Armani Classic (AR5857) är 1 609 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.

En klocka för herrar från stilsäkra Emporio Armani som drivs av ett batteri. Ifall batteriet skulle ta slut är det enkelt att byta. Klockans boett är 12 mm tjock och urtavlan har en diameter på 43 mm. Armbandet är gjort av rostfritt stål och är guldfärgat. Vattenskyddad till 5 ATM, vilket innebär att klockan tål en dusch eller ett snabbt dopp.

 • Klockan drivs via ett batteri
 • Bandets material är av rostfritt stål
 • Fint guldfärgat armband
 • Tillverkad av Emporio Armani
 • Boett-tjockleken är 12 mm

Analoga visare har varit standard på klockor i över tvåhundra år och är precis lika relevant och fungerande än idag. Förutom att det ger en tidlös och stilfull look kan det vara väldigt praktiskt, om du skulle gå vilse kan man faktiskt navigera med hjälp av visarnas position i förhållande till solen. Det går också snabbare att få en uppfattning av tiden med analoga visare, jämfört med digitala visare där du blir presenterad en siffra som hjärnan sedan måste sätta i kontext.

Med en boett av rostfritt stål kan du vara säker på att klockan håller för många år av aktivt bruk samtidigt som den behåller sin fina finish. Rostfritt stål är en blandning av järn, kol och minst 10,5% krom, vilket innebär att det är väldigt resistent mot korrosion, rost och andra kemikalier. Du behöver alltså inte oroa dig för att klockan ska rosta eller få andra ytliga skador från fukt och väta.

Batteridrivna klockor som den här är för dig som vill ha något som bara fungerar utan att behöva underhålla den allt för mycket. Till skillnad från en mekanisk klocka så behöver det här urverket aldrig dras upp för egen hand, det kommer fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna klockor är att de håller tiden väldigt väl vilket innebär att du inte behöver justera tiden var och varannan dag.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Classic (AR5857). Det här är en av de allra mest populära klockorna på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 1609 kr. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här klockan till ett bra köp.