Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Emporio Armani AR1877

Emporio Armani AR1877

Du har här en klocka från Emporio Armani som i första hand är designad för kvinnor. Urverket i klockan drivs av batterier, som är lätta att byta ut. Den har ett bra skydd mot vatten.
Från 1 685 kr till 2 399 kr
Sponsrad av Urcentralen1 869 kr
 • Köpgaranti
 • I lager
 • Butiker(3)

  Från 1 685 kr
 • Utländska(0)

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Emporio Armani AR1877 är 1 685 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

En damklocka från stilsäkra Emporio Armani som är batteridriven och lätt att underhålla. Skulle klockan sluta ticka så är det bara att byta batteri. Vattenskyddad till 5 ATM, vilket innebär att klockan tål en dusch eller ett snabbt dopp. Mångfasetterad armband som passar både till vardags och festligheter. Den tjusiga boetten har en tjocklek på 7 mm och urtavlans diameter ligger på 32 mm.

 • Klarar av kortare tillfällen i vatten
 • Urtavlans diameter är 32 mm
 • Tillverkad av Emporio Armani
 • Stilig klocka för damer
 • Urverket drivs av ett batteri

Vattenskyddet på klockan får vi räkna som ganska begränsat. Den är märkt 5 ATM (50m) vilket innebär att den kommer klara av enstaka korta tillfällen i vatten som en dusch eller ett snabbt dopp. Vattenskydd är en lurig och missvisande historia då meteranvisningen faktiskt inte har någon direkt koppling till hur många meters djup klockan klarar.

En tumregel när det kommer till storlek på klockor är att de helst inte ska gå utanför handleden, därför kan det vara bra att mäta sin egen handled innan man bestämmer sig. Just den här modellen har en urtavla med diamater på 32 mm, vilket får räknas som en lite mindre klocka och passar för dig som är ute efter något av det nättare slaget.

Att välja en batteridriven klocka framför en mekanisk kan ha sina fördelar. Om klockan skulle stanna så är det förmodligen bara batteriet som har tagit slut och då är det enkelt att byta ut. Dessutom håller de tiden bättre än mekaniska klockor.

Som du förstår så är AR1877 en klocka med flera lockande egenskaper. Du kan prisjämföra den här modellen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 1685 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.