Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Rea -16%
Michael Kors Slim Runway (MK3179)

Michael Kors Slim Runway (MK3179)

Stilig klocka från Michael Kors som i första hand är en dam-modell. Urverket i klockan drivs av batterier, som är lätta att byta ut. Du kan bada med den, dock inte dyka eller snorkla.

Från 990 kr till 2 305 kr
·

Placering 424 i kategorin Armbandsur

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(48 omdömen)
 • 5
  73%
 • 4
  13%
 • 3
  2%
 • 2
  4%
 • 1
  8%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Michael Kors Slim Runway (MK3179) är 990 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 25 jämförda butiker.

En klocka för damer från stilsäkra Michael Kors som är batteridriven. Ifall att klockan skulle stanna så är det bara att byta batterier. Klockan är märkt vattentålig till 5 ATM, det ska inte misstas för 50 meters djup. Den tål ungefär en dusch eller ett snabbt dopp, men inte mer än så. Det guldfärgade armbandet är gjort av rostfritt stål och är 20mm brett. Den 42 mm breda urtavlan har analoga visare.

 • Boett-tjockleken är 9 mm
 • Armbandets bredd är 20 mm
 • Fint guldfärgad boett
 • Fint guldfärgat armband
 • Klocka för damer

En tumregel när det kommer till storlek på klockor är att de helst inte ska gå utanför handleden, därför kan det vara bra att mäta sin egen handled innan man bestämmer sig. Just den här modellen har en urtavla med diamater på 42 mm, vilket får räknas som en medelstor klocka.

För dig som vill ha något enklare och förhållandevis underhållsfritt är den här batteridrivna Slim Runway (MK3179) ett bra val. Till skillnad från ett mekanist urverk som du måste dra upp då och då så kommer det här fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna urverk är att de håller tiden extremt väl, vilket innebär att du inte behöver ställa om klockan var och varannan dag.

Den här modellen har ett vattenskydd på 5 ATM (50m). Det är dock inte detsamma som antal meters djup under vattnet. Med 5 ATM (50m) kan klockan klara av ett snabbt dopp, en dusch och lite stänk men det är inte rekommenderat att prova.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om Slim Runway (MK3179). Om du prisjämför det här armbandsuret på PriceRunner ser du att den kostar i dagsläget är 990 kr. Det är också en av de mest populära och eftersökta produkterna för tillfället. Den har ett högt snittbetyg på 4.29 av 5 och alla dess unika karaktärsdrag gör den till ett bra köp.