Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Michael Kors Mini Darci (MK3364)

Michael Kors Mini Darci (MK3364)

Det här är en Michael Kors-klocka som har ett armband i silver gjort av rostfritt stål. Det är bara att byta batterier när klockan stannar. Den har ett bra skydd mot vatten.

Från 1 450 kr till 2 695 kr
Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Michael Kors Mini Darci (MK3364) är 1 450 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 10 jämförda butiker.

En batteridriven damklocka från stilsäkra Michael Kors. Skulle klockan sluta ticka så är det bara att byta batteri. Tål vatten upp till 5 ATM, vilket betyder att du kommer undan med en dusch eller ett snabbt dopp, men inte mer än så. Det silverfärgade armbandet är gjort av rostfritt stål och är 16mm brett. För dig som föredrar en mer traditionell klocka kan den här passa bra då den har gamla hederliga analoga visare.

  • Snyggt silverfärgat armband
  • Stilig klocka för damer
  • Klockan drivs via ett batteri
  • Boettens material är av rostfritt stål
  • Klarar av kortare tillfällen i vatten

Den här modellen har ett vattenskydd på 5 ATM (50m). Det är dock inte detsamma som antal meters djup under vattnet. Med 5 ATM (50m) kan klockan klara av ett snabbt dopp, en dusch och lite stänk men det är inte rekommenderat att prova.

Analoga visare är det givna valet för dig som är ute efter en stilfull och klassisk look. Analoga visare ger dig mer än bara ett snyggt utseende, till exempel kan de användas som kompass. Går du vilse är det bara att rikta timvisaren mot solen, då vet du att punkten mitt emellan timvisaren och tolvslaget pekar söderut. Utöver detta ger analoga visare en snabbare uppfattning av tiden då du redan vet vad visarnas plats betyder, medan en digital klocka tvingar din hjärna att först sätta siffrorna i kontext.

Att välja en batteridriven klocka framför en mekanisk kan ha sina fördelar. Om klockan skulle stanna så är det förmodligen bara batteriet som har tagit slut och då är det enkelt att byta ut. Dessutom håller de tiden bättre än mekaniska klockor.

Sammantaget är Mini Darci (MK3364) ett riktigt trevligt armbandsur med bra egenskaper. Det här är en topprankad klocka sett till popularitet på PriceRunner just nu och har i dagsläget ett lägsta pris på 1450 kr. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så ligger det under genomsittet, vilket gör Mini Darci (MK3364) till ett bra köp.