Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Michael Kors Bradshaw (MK6174)

Michael Kors Bradshaw (MK6174)

Stilig klocka från Michael Kors som har ett armband i silver gjort av rostfritt stål. Det finns bland annat en datumvisare i klockan. Om du gillar klassisk design så har den analoga visare.

Från 1 345 kr till 2 830 kr
·

Placering 963 i kategorin Armbandsur

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(80 omdömen)
 • 5
  88%
 • 4
  6%
 • 3
  3%
 • 2
  0%
 • 1
  4%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Michael Kors Bradshaw (MK6174) är 1 345 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 11 jämförda butiker.

En batteridriven damklocka från stilsäkra Michael Kors. Ifall batteriet skulle ta slut är det enkelt att byta. Bad och snorkelsäker, så du behöver inte oroa dig för att klockan tar skada så länge du inte dyker ner allt för djupt. Armbandet är gjort av rostfritt stål och är silverfärgat. Urtavlan har en färg i silver med snyggt matchande visare.

 • Fin silverfärgad urtavla
 • Boettens material är av rostfritt stål
 • Tillverkad av Michael Kors
 • Boetten är silverfärgad
 • Vattentålig nog att bada med

Vill du slippa kalibrera och ställa om din klocka var och varannan dag bör du välja en batteridriven modell som den här Bradshaw (MK6174). Det batteridrivna urverket är relativt underhållsfritt och kommer fortsätta gå ända tills batteriet tar slut. En annan bra egenskap hos batteridrivna urverk är att de håller tiden extremt väl, till skillnad från mekaniska urverk som ofta hoppar fram eller tappar några sekunder om dagen.

Den här modellen har ett vattenskydd på 10 ATM (100m). Det är dock inte detsamma som antal meters djup under vattnet. 10 ATM (100m) räcker gott för att kunna bada med klockan, men inte för att dyka speciellt djupt.

Den här klockan är utrustad med ett härdat mineralglas. När glas härdas så värms de upp till en väldigt hög temperatur, vilket gör att glaset blir mycket mer resistent mot repor och klarar även att stå emot smällar mycket bättre.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Bradshaw (MK6174). I kategorin armbandsur är det här i dagsläget en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 1345 kr. Priset ligger under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här produkten till ett bra köp.